Fulyalife 39+1 ve bebeğim gelmiyor ,gelmeyi bırak en ufak akıntı su sancı hicbirsey yok,artık doğurmak istiyorum çok yoruldum ağırlaştım, bebeğimi koklamak sevmek istiyorum sabırsızlanıyorum ama benim ogluş yerinden memnun gibi😬
Ruyagibi1 Fulyalife ay ben de bende 39+2 olduk ilk kızım 37+3 te doğdu herkes arası kısa buda hemen gelir dedi doktorlar dahil ama yok tık yok içerde keyfi yerinde maşallah uyku problemim yok ama gün içinde hareketlerim çok kısıldı çok çabuk yoruluyorum valla
Cansu-2600 Fulyalife 39+3 haftalığım bende ne nişanım geldi ne suyum nede sancım var. Tek belirtim bebek kendini kasıyor bide karnım sertleşiyor. Dün kontrolüm vardı haftasonu gelebilir dedi doktor o yüzden bütün tuşlara basmaya başladım. Pazartesi kontrole çağırdı açılmam varmı vs diye bakacak bakalım neler bekliyor 😁
Fulyalife Edaakdemir21 ayy sizinki daha geç olmuş,benimkide mi uzayacak o kadar, aynen ya artık yorulduk yıprandık panda misali takılıyoruz 😅
14022024 Edaakdemir21 40+2 bende sizi takip ediyorum iki gündür hastanedeyim suyum az biraz kendi gelsin diye bekliuoruz ama sonumuz suni sancı gibi
Fulyalife Cansu-2600 o kasma sertleşme bende bikac hafta önce daha çok vardı şimdi o bile azaldı bu son zamanlar..günlerimiz çok yakın bende pazartesi 39+4 de gideceğim kontrole bakalım varmı değişiklik, geçen hafta hiç açılma yoktu..cuma günü gel dedi ben gitmedim bir umut belki haftasonu biseyler olur bekleyim diye 😁
Fulyalife Hayalimmm42 bir Seymaalp 14022024 Asu_moi 68pembemavi01 Cansu-2600 NebahatU naptınız kizlar yok mu doğuran 😅 bende hicbirsey yok 40 a doğru gidiyoruz bakalım 😬😁
Birtutambebek Cansu-2600 benim de tık yok ama karnım sertleşiyor bebek kendini göbek deliğimin üstünde topluyor doktor bebek artık kendini doğuma hazırlıyor dedi bakalım nolucak
68pembemavi01 Fulyalife Aramızda bir gün var bende 39+2 haftalık hamileyim.Bizim kızın da geleceği yok bugun kontrolüm vardı.Herşey yolunda çok şükür 3 güne bir geleceksin dedi doktor. Gelmezse 41.hafta da biz doğurtacak dedi.Hayırlısı inşaAllah kendiliğinden gelir.bende ağırlaştım geceleri zor yatıyorum. Her yerim ayrı ağrıyor 😃
Fulyalife 68pembemavi01 41 leri faln düşünmek istemiyorum ya elbette en başta sağlıkla gelsinler ama çok da uzamasin ya, gelsinler artık guzellikle işte 😅
Fulyalife 68pembemavi01 amin inşallah hayırla saglikla kavusalim evlatlarımıza, herşey vaktini bekler biz ne desek boş