Pelinaltnl 27 haftalık olduk genel olarak çoğu şeyi aldim hani gereksiz gördüklerim dışında genel eşyaları aldim beşik anakucagi kıyafet biberon alt açma tarak ve tırnak seti sadece bebek arabası kaldı ondada kararsızım
ideemirel Pelinaltnl bebek arabasi biz ilk 6 ay joie litrax kullandık sonrasında ise chicoo goody plus kullandık kızım 3.5 yasinda bi 6 aydır binmiyor ama elimiz ayağımız olmuştu. Kabin boy rahatlıktır🤌🏻
Ahra ideemirel çantayı ne zaman hazırlarsınız ben 26 haftalığım daha erken mi acaba ? Eşim her ihtimale karşı hazırla diyor
ideemirel Ahra 30 da hazırlarım ilk gebelikte de 30 32 arasında hazırlamıştım. 36 da doğum yapmıştım. İnsan çok heyecanlanıyor. Sağlıkla gelsinler 😊
ideemirel Alpmom__ oh ne güzel bizim bakım ürünleri büyük masraflı şeyler kızımdan duruyor hala 😄 ufak tefekler var
Cilliprenses ideemirel benim de 2. Çocuk ama cinsiyet farklı doğum mevsimi farklı tüm kıyafetleri baştan düzüyorum yeni doğan kıyafetlerini alt açma ıslak mendil bez biberon ekstra gerekli gördüğüm başka şeyler vardı onları hallettim 3-6 ay kıyafetlerini de birdahaki ay alcam inşallah☺️
ideemirel Cilliprenses bizimdi cinsiyet farklı mevsim farklı 😄 kıyafetleri alicam bi de biberon emzik gogus pedi depend vs . Onları 1, 1.5 aya hallederim inşallah
ilknur_dmrl1 ideemirel 24+3 haftalığım ama eşim askerde, 27 günü kaldı gelsin başlayacağız beraberr 😌🥹 beşiğimizi anneannemiz aldııı o yüzden bakalımmm neler alacağız kızımıza 🥹❤️
dika ideemirel daha çok annem aldı aslında annem küçük fazla almadı genelde kışlık 1 ve 2 yaş aldı yazlık da 6-9 ay aldı yeni doğan en az 7 takım almış olabilir bende 2 tane hastane çıkışı aldım Zıbın kaldı Alaçam uzun boyle yani ama herşeyi annem aldı sağolsun
ideemirel dika benimde ilk çocuğumda her şeyi annem almıştı 😄 sadece ped alıp gitmiştim ben. Şimdi waikikide indirim varken alayım dedim
Teacherr ideemirel evet canım boşver sen milleti devam 😅 sadece yenidoğan alma bence ben hiç kullanamadım
ideemirel Teacherr yenidogan hiç almadım canım sadece 2 tulum aldık o kadar. Sağ salim gelsinler inşallah 😄😍
Cilliprenses ideemirel hepsi hallolur hele türkiyede e bebek elimizin altındaylen çok iyi. Biz eşimin işi gereği kıbrıstayız burda bir şeyleri bulmak hem zor hem bulsak da çok pahallı ben alıyorum ailem kargoluyor bana anca yetişirim dye erken başlamak zorunda kaldım biraz
dika ideemirel ya iyiki annelerimiz var Allah razı olsun onlardan sağ olsunlar herşeyi düşünüp alıyorlar benim ki uzak diye belki yetişmez diye erkenden 2.3 takım aldım Zıbın da alayım dedim yoksa herşey o almış sizede hayırlı olsun ikinci çocukta biraz da anne baba alıyor bu sefer
aysegul2812 ideemirel aslında bana hep hediye geldi yenidoğan çok alan oldu 15 tane nerdeyse takımı var ben kendim hastane çıkışı 6 zıbın, battaniye 2 kalın , 2 ince müslin 3-6 aylıkta 5 tane takımımız var zamanla eklemeler yaparım diye düşündüm
Nuraaaay11 ideemirel bende 27+4 um 14 Ocak gözüküyor ama erken de gelebilirmiş bakalım hayırlısı olsun o yüzden herşeyi hazır 😀🤰🏻
ideemirel Nuraaaay11 bizimde normalde 31 ocak gözüküyor ama sezaryen olacağı için 2 hafta önce olur 😄