ideemirel Ebbruc benimde 2. Kızımdan kalan hiçbir şey yok sıfırdan aldım. 8 adet herkes çok diyip duruyor ama bakıyorum da kızımın fotoğraflarına 3 6 zibini bile 7 aya kadar giymiş. Bi tedirgin oldum herkes öyle deyince
Ebbruc ideemirel yenidoğan alma deseler anlarım aralarında 1 parmak falan bi fark var sadece onların çünkü ama 8 tane 1-3 ay çok değil . Kullanmaya başlayınca anlayacaksın demek istediğimi
ideemirel semihasuat oh ne güzel kiyafetler ne kadar var acaba. Benim kızımdan sadece atlet var yaz bebesi olduğu için hiçbir şey giymemisti
Teacherr ideemirel valla bence biraz daha bile alınabilir, ben ilk oğlumdan kalanlar dışında 10 tane 0-3 aldım kış hemen kurumaz üstüne bir de erkek bebeklerde özellikle kıyafet cok batıyor çiş kazaları cok oluyor
ideemirel Teacherr değil mi ya bana da öyle geldi emzirirken mama falan verirken üstü başı ıslanır diye düşündüm. Zaten aşırı büyük bi fark yoktur aralarında.
Rabiamina ideemirel çok şükür bezi, pişik kremi, nemlendiricisi gibi sadece küçük detaylar kaldı. Erkenden hazırlığa başlamıştım iyi oldu. Yavas yavas zorlanmadan bitirdim. Şimdi başlasam çok zor olurdu hem bedenen hem de maddi olarak
ideemirel Rabiamina bende şimdi kıyafetleri hallettim, önümüzdeki ay da ıvır zıvır alırım Aralık basi ortası çantamı hazırlarım. Ocakta doğum inşallah
Teacherr ideemirel evet canım boşver sen milleti devam 😅 sadece yenidoğan alma bence ben hiç kullanamadım
semi29_ ideemirel ilk gebeliğim ama maalesef hiçbir şey almadım henüz izne gitmeyi bekliyoruz bir çırpıda alıcaz inşallah 😅
iremhzl ideemirel ilk cocuk oldgundan hicbisey yoktu 27deyim aliyorum ufak ufak dolap aldik besik aldik yarin gelcek ayri aldik bi iki takim var ic zibin var kiyafetler bana az gibi geliyor. Bez bir paket var suan islak mendil filan almadim suan. Atesolcer filan aldim baska ne alinir bilmiyorum he bide yikama kuveti vs aldim
semihasuat ideemirel benim ilki kız şimdi oğlum olacak. Bol bol zıbın 0.3 ay. 3.6 ay alt üst takım 0_3 ve 3_6 ay benim kuzenimde yeni doğum yaptı ondan kaldı çok iyi oldu yani
aysegul2812 ideemirel benim ilk gebeliğim şükür çoğu şeyi hallettik ufak tefek şeyler kaldı bir de eşyaları yıkamak ütülemek kaldı çok heyecanlıyım 😀😀
ideemirel aysegul2812 ohh ne güzel 🥰 bizimde ikinci olduğu için çok şey var ama kıyafetleri hallettim sayılır. Geriye ıvır zıvır kaldı. Kaç aylık kaçar kıyafet aldınız acaba siz
aysegul2812 ideemirel aslında bana hep hediye geldi yenidoğan çok alan oldu 15 tane nerdeyse takımı var ben kendim hastane çıkışı 6 zıbın, battaniye 2 kalın , 2 ince müslin 3-6 aylıkta 5 tane takımımız var zamanla eklemeler yaparım diye düşündüm
Alpmom__ ideemirel Odasını, beşiğini aldık . Bebek arabası kaldı . Ateş ölçer, biraz zıbın , çamaşır deterjanı ,şampuanı , pişik kremi falan kaldı . Kasımın ortasında başlarım diye düşünüyorum odası gelince yıkayıp yerleştiririm kıyafetlerini 🥰
ideemirel Alpmom__ oh ne güzel bizim bakım ürünleri büyük masraflı şeyler kızımdan duruyor hala 😄 ufak tefekler var