Zeynep6095 Zeynepeymenyusuf canımm gözün aydınn normalmi oldu sezeryanmi nasıl geçtii hangi belrtyle gittin
Zeynepeymenyusuf Zeynep6095 sezeryan oldum planlı olduğu için bı belirti yoktu çok şükür iyi bebişim 🤲☺️
Zeynep9120 Zeynepeymenyusuf benm doktor şafak hastanesnde yaptıırıyo beşyuzevlerde ve bırakmıyor hastaneyide ben doktor değişiyorum senin dedigin doktora randevumu aldım umarm bende memnun kalırım 🥲
Zeynepeymenyusuf Zeynep9120 çok güler yüzlü nihan hanım umarım aynı ilgiliyi sizde görürsünüz memnun kalırsnz 🌸
Deryadgm Zeynep9120 bende şafak hastanesinde Albert beye gidiyordum ama bu olaylardan sonra nilhan hanıma gittim pazartesi günü cuma gününe gün aldık sabah 9 da sezaryen olcam
Zeynep9120 Zeynepeymenyusuf ay insallahhh sagolun sizde vesile olmus olursunuz bu arada cep numarasnı veriyomu acil durumlar icin flan
Dilan_Deniz Gizemrcp çok teşekkür ederim saolun hepiniz sağlıkls kucsğınıza alın inşallah bnm kendi doktorum girdi zaten planlı oldu bnm sezaryenim
Zeynepeymenyusuf Zeynep9120 hayr ama hastaneyi arayıp asistaniyla görüşüyor oda nihan hanıma iletebiliyor.
Deryadgm Zeynepeymenyusuf bende cuma sabah nihan hanıma sezaryen olucam dikişleriniz nasıl güzel oldu mu bide ameliyathaneden bebekle birliktemi çıkıyorsunuz
Zeynepeymenyusuf Deryadgm dikişlerim hala bant var pazartesi günü kontrol edip çıkaracak. Ameliyathaneden gözünün önünde bebeği muane edip kucağına veriyorlar bebekle birlikte odadan cikartiyolar içiniz rahat olsun bebeği bı dk ayirmiyolar gözünüzn önünde 🌸
Zeynep9120 Deryadgm benmki belde tıp merkeznde ama dogumları şafakta yaptırıyoms haytta gtmem daha bende medipole aldm randevuyu nihan hanıma artk o takip eder
Deryadgm Zeynepeymenyusuf yaaa çok sevindim bu duruma🥹bide sondayı uyuştuktan sonramı takıyorlar odada mı
Zeynep9120 Zeynepeymenyusuf neyse ben zar zor alırım 😂 başş belası bi hastası geliyo Allah yardmcısı olsn 😂
Zeynepeymenyusuf Deryadgm evet spinal anestezi yaptıktan sonra takiyolar farketmiyosn benimde korkum oydu çok şükür acısını hissetmedim çıkarırken bı tık acı oldu oda dayanilmayack gibi değil hiç korkmayın 🌸
Zeynepeymenyusuf HazelSeren estetik dikiş yapılıyor bant su geçirmez duş alabilmek için takiyolar bir hafta sonra çıkarmak için tekrar gidiyorsun
HazelSeren Zeynepeymenyusuf he anladım canım bende estetik dikiş yapıldı bantı ben eczaneden almıstım kendım yapıstırmıstım banyo yaparken ondan sordum