Melosum34 Kızlar 2.gebeligiim 1.sezeryan 2.de zorunlu sezeryan olarak geçiyor herhalde özelde sezeryan fiyatları nedir şuan en son 3 buçuk sene önce oldum esenler Bağcılar civarı fiyat bilen var mı ?
Elfelf475 Melosum34 ben 3 sene önce 3750 e normal doğum yapmıştım şimdi o bile 30 bin oldu ama doktorumu değiştirmek istemiyorum. Bahçelievler Medipol ve Esenler hep daha uygun
Melosum34 Sevgshn aaa çok iyi bana da yakınmış zorunlu sezeryan mi 18 gidip orada mi takipli olmam gerekiyor yoksa doğum yaparlar mı direk
Elfelf475 Melosum34 açıkçası ben son haberlerden önce de sonra da köklü olmayan bir hastaneye yarı fiyatını bile vermeyi hiç düşünmedim. 3 sene önce de hastane ismi önemliydi benim için şu anda daha çok önemli.
Sevgshn Melosum34 evet zorunlu sezeryan ama ocakta fiyat artışı olucak dediler en azından benim tavsiyem 3 kere muayene olun doktorunuz sizi tanısın bilsin muayene ücretide diğer yerlere göre ıygun bence 1000 tl ben sertan aksuya gidiyorum orda
Melosum34 Elfelf475 Güngören özel hastanesi baya eski ve bilindik bir yer oğlumu orada dogurdum ama esenlerdeyim ben yakın olsun istiyorum evime açıkçası