2princessmother gulsimaaq0 geçiyor valla kuzum ben nasıl geçti anlamadım bile son günler geçmiyor sadece
2princessmother 1PrensAnnesi___ ayyh az kaldı kız 🙈🙈 bende önümüzdeki hafta doğmak istiyorum artık acaba bebemde aynı düşüncede miii
1PrensAnnesi___ 2princessmother Evet az kaldı son günlerimiz artık Rabbim güzel doğumlar ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸🤲🏻
2princessmother 1merves yaa benim çabuk geçti hala inanamıyorum doğuracak olmama 😂 bende de hepsi var bu zamana kadar yoktu ama son günler bastırdı duygu karmaşası 🥺🙈❤
1merves 2princessmother bu hafta son içimde duruşu çıkınca nasıl olacak bakalım çok Merak ediyorum 🫣🙃
2princessmother Cansu-2600 maşallah maşallah minik memnun demek ki keyfi yerinde annesi güzel bakıyor içerde ona 🙈🌸
2princessmother Beyzakeles aman Allah’ım 🙈🤦♀️😂😂 dur bakalım bugün gidicem bende doktora neler duyucam acaba
dlrbdrd 2princessmother valla uygulamaya göre son 1 😂 doktorum da kendi sancın gelmezse cuma yatış veririm dedi bende hala heyecan yok😂😂 sizin ne kadsr kaldı
2princessmother dlrbdrd maşallah canımm bitirmişsin sen nasılsın varmı sancı vs 🙈 Benimde son 10 diyorum ben
2princessmother 1merves yaa demi bir yandan diyorum içimde gayet iydik biz ben bu hamileliğimi çooook sevdim 🙈🤲
dlrbdrd 2princessmother yok malesef canım cumaya kadar kendi sancım olmazsa yatış verecek suniyle başlatacak inşallahh hayırlısıyla kucağımıza alalım