2princessmother gulsimaaq0 daha yolun başındasın aşkım Allâh kolaylık versin zaman hızlı kız bende hamile olduğumu öğrendiğim gün dün gibi şimdi doğuma gün sayıyorum nasıl geçti hiç anlamadım bile 🤭
Ella06 Uygulamaya göre 68 fakat Sezeryan olacağı için 1 hafta 10 gün kadar daha erken olacak 58 diyelim biz🫠🫠
2princessmother Ella06 Allâh sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah 🙈🙈🌸 hiç gelmeye niyeti yok gibi benim kızın ya
dlrbdrd 2princessmother valla uygulamaya göre son 1 😂 doktorum da kendi sancın gelmezse cuma yatış veririm dedi bende hala heyecan yok😂😂 sizin ne kadsr kaldı
2princessmother Betul_ela0 ayy ben insanların en dolu gününü seçerdim bunun için herhalde 😂 gelip napacaklar kız nazar mikrop döküp gidecekler 🤭
2princessmother Hande4545 Aminn Allah’ım herkese nasip etsin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🌸🤍🤲
1merves 2princessmother bitti ama bende bittim günler geçmek bilmedi bi türlü 🥹 hem nasıl heyecan korku endişe hepsinin karışımı var 🫣🥰🌸
2princessmother 1PrensAnnesi___ ayyh az kaldı kız 🙈🙈 bende önümüzdeki hafta doğmak istiyorum artık acaba bebemde aynı düşüncede miii
2princessmother 1merves yaa benim çabuk geçti hala inanamıyorum doğuracak olmama 😂 bende de hepsi var bu zamana kadar yoktu ama son günler bastırdı duygu karmaşası 🥺🙈❤
2princessmother Cansu-2600 maşallah maşallah minik memnun demek ki keyfi yerinde annesi güzel bakıyor içerde ona 🙈🌸