biranneadayi15 2princessmother ben inşallah 37 görürüm 40 haftayı beklemez dediğim bebeğim 41. Hafta zorla getirmemiz şoku 😂
2princessmother biranneadayi15 kız sus ne diyon sen 😂😂 aslında iyim rahatım mide yanması yüzünden kusmalarım dışında 9 ay daha taşırım memnunum hamileliğimden ama biran önce sevmek koklamak istiyorum 🙈🙈🙈🥺
Aysegebes 2princessmother evet o konuda haklısın ama eşimle uzaktayız biz… Doğum şartları daha iyi olduğundan memlekete annemlerin yanına geldim 1 aydır da burdayım. O prenses hissettiğim zamanım çoktan bitti 😅😅😅
2princessmother myangelson yaa çok üzüldüm 🥺🥺🙁 sağlıkla al kucağına inşallah dua edicem hep ismin ne canım
2princessmother semrabgt yaaa demi 😂😂 geçmiyor bacım geçmiyor son zamanlar takılıp kalıyor olduğu yerde
semrabgt 2princessmother aynen öyle gelse de şu günler bi rahatlasak bi nefesimiz yerine gelse midemiz yerine otursa 😂😂😂
biranneadayi15 2princessmother ah o son günler geçmiyor bacım haklısın ben daha 12 haftalığım ben napıyım 🤭😂
Bercestee 2princessmother walla suyu fazla olmasa daha da dursun isterdim. Riskli olunca zaman geçsin istiyorum 😅🥰🤍
2princessmother Sltny 40 haftaya kadar beklemek tehlikeli diye biliyorum ama sebebini inan ki bilmiyorum bende 😊