2princessmother Uygulamaya göre son 27 ama 2 hafta çıkıyorum ben kafadan 😂 yani 40ı doldurmaz diye düşünüyorum son 13 diyelim 🙈🌸
2princessmother myangelson oyy daha çok var 🙈 Allahım kolaylık versin sağlıkla kavuşalım hepimiz🤲 Benim normal ama bende 2 hafta çıkarıyorum nedense 😂😂 doktorumuz 40ı beklemez demişti
myangelson 2princessmother amiin sağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah 36-38 leri gormek çok önemli benim için 🧡 Evet bazi bebekler 37-38 de geliyor belki sizinki de öyle olur 😅
2princessmother myangelson ilk bebeğim 37+6 da geldi doktor bu biraz daha erken gelebilir demişti bakalım 36+1 şuan 🙈
Betul_ela0 semrabgt ay bizde 28-29 arası kaldık 28 ne karar verdik 28 de doğum 29 da tatil rahat ziyaret ederler diye 😀aahaha ne kadar düşünceliyiz
Aysegebes Son 19… 37+3. Benim doktorum hiçbir şey demiyo ya gelir gelmez diye 😅😅 38 den sonra sağlıkla kolaylıkla hayırla doğurmak istiyorum perişan olduk yetti doydum hamileliğe 😅😅😅
2princessmother Aysegebes yaaa 😂😂 az kaldı doğduktan sonra hamileliği özlersin elbet 🙈 en çok hamile olduğun için eşinin prenses gibi davranmasını özlüyor insan kız 😂
2princessmother Nuryakup son zamanlarda heyecan stres sabırsızlık oluyor bence de geçmiyor ya benimde başka su gibi aktı naısl geçti anlamadım bazen unuttum hamile olduğumu ama şu son günler haftalar geçmiyor sanki yerinde sayıyor gibi 😂🤦♀️
myangelson 2princessmother benim de enfeksiyon kaynaklı 26+5 de erken doğumum var kaybettik bebeğimizi şimdi tekrar hamileyim Rabbim sağlıkla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Aysegebes 2princessmother evet o konuda haklısın ama eşimle uzaktayız biz… Doğum şartları daha iyi olduğundan memlekete annemlerin yanına geldim 1 aydır da burdayım. O prenses hissettiğim zamanım çoktan bitti 😅😅😅
Nuryakup 2princessmother ay evet uf napcamı şaşırdım bide size gebelikle ilgili sorum olucak sizin bebeğiniz karninizda bir yere toplanıyor karnınız taş katı kesiliyormu bebek toplanırken de canınız yanıyor mu benim bebeğim toplandığı zaman karnım sertlesiyor kıpırdayamıyorum canım çok yaniyor sizce bu normal mi
2princessmother myangelson yaa çok üzüldüm 🥺🥺🙁 sağlıkla al kucağına inşallah dua edicem hep ismin ne canım
2princessmother semrabgt yaaa demi 😂😂 geçmiyor bacım geçmiyor son zamanlar takılıp kalıyor olduğu yerde