Benmelda Deryadgm hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsunuz acaba, ben de arayışa girmeye başladım çok kafam karıştı
melismom1 bahardaa esencandan memnun mısunuz? Ben de hastane arayışındayım. DDoğum ücretleri ne kadar?
bahardaa melismom1 Melih bestele gidiyorum memnunum ulaşabiliyorum telefondan ilgili doktor hastane de temiz tanıdıklarım orda sorun yaşamadı inşallah bende yaşamam sezaryen 19 denmişti en son normali hatırlamıyorum
Meltemm21 Gulso bende esenyurtta oturuyorum komşumuz orda doğum yaptı çok pişman oldu şuan bende 36 haftalık hamileyim etik life gidiyorum doktorumdan da çok memnunum
Oznurunannesi Meltemm21 merhabalar bende esenyurt kıraçtayım reyap takipliyim nasıl memnunmusunuz gittiğiniz hastaneden
Lilamorr06 Gulso ya sinirlerime hakim olamıyorum hadi biri kansız soysuz bütün hepsi mi öyle olur. nasıl yapabilirler böyle biseyi kafayı yicem artık. Ben bambaşka bir şehirdeyim ama tedirginim Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Eee123 Oznurunannesi ben de nereida hanıma talipliyim memnundum ama içim asla rahat etmiyo beykent üniversite hastanesiyle medicanayı araştırıyorum
Meltemm21 Oznurunannesi çok memnunum doktorum çok ilgili bir adam her muayenesi en az 15 dakika sürüyor ve detaylı bilgi veriyor
Oznurunannesi Gulso ben bir kaç kere mimar sinan devlete gittim orası da güzeldi hatta tekrar randevu aldom 2 hafta sonra tekrar gidicem
Gamzeumay Nes7616 hayir istanbuldada şubesi var reyabın ztn zaten burdakinin (çorlu) ruhsati iptal edildi hastalar suan baska yerlere sevk ediliyor doktorlar yok ins bidhada acilmaz o hastane gereksiz pahali ve sacma sapan bir yerdi zaten bende optimet takipliyim
Oznurunannesi Eee123 yaklaşık 2 yıl önce beykentte boş gebelik yaşayıp kürtaj oldum çok temiz çok güzel bir hastane ama fiyat biraz pahalıydı
MeltemSG Oznurunannesi beylikduzu beykent universitesi hastanesinde mi olmustunuz? Bir de doktorunuz kimdi
arwen1 bence öyle hastanelere artık yapmazlar cesaret edemezler deyip hiç kimse hem aklında şüphe bırakmasın hem de müşteri ve para kazandırmayın böyle böyle de komple kapansın kökleri kazınsın inşallah hepsinin
melismom1 bahardaa ay canım çok teşekkür ederim.Şuan 32 haftalığım doktor ve hastane arayışım var.Bu haberlerden sonra devlrtte de doğurmak istemiyorum çünkü..
_haticeeee_ Deryadgm ben Bahçelievler medipole gidiyorum doktorum çok ilgili çalışanları da öyle genellikle normal doğumu destekliyorlar ve sonuna kadar uğraşıyorlar elhamdulillah yakınlarımın bir çocuğuda burada doğum yaptı hiç küveze almadılar :(
Karanfill Gulso doğumunuz sezeryan mı olacak normal mi. Devlete veya adı duyulmamış daha kapsamlı bir özel hastaneye gidebilirsiniz bence.
Hzldem Gulso gitmeyin lütfen. Devlet hastanesinde dogurun en kötü gerçekten cok korkunc allahim kimseye yasatmasin yasayanlara sabirlar versin. Ders çıkarıp asla adim atmamak gerekir