mcansu Hilalyrdkl ayy bende profile bakıyordum tam sizin nasıl 5 tane ya diye 😅😅😅 6 çocukla nasıl falan diye yazım hatası olduğunu gördüm 😅😅
mcansu Zeycannn 😅😅😅 valla bu postta çoğunluk erkek bebik sanırım daha önce de Mart anneleri diye bir post açılmıştı çoğunluk kızdı
01Hacer01 16 haftalık kız dendi, 18 haftada detaylıda kız dendi, şuan 19 haftalığız 3. Kızım olacak inşallah
Selocan12 ilgin22 acaba gebelikğinde bir fark varmı benimde iki kızım var ama bu farkli gebelik olarak merak ediyorum
ilgin22 Selocan12 evet aşırı farklı. İlk haftalar kafamı kaldıramıyordum mide bulantısından hiç bir şey yiyemiyodum çok halsizdim. İki kızımda da böyle bir şey olmamıştı 🤗
Tazeanneveminikleri Tazeanne74 17+4’deyiz şu an 🥰 14. Haftada fetal dna vermiştik onun sonucunda kız çıktı. Kontrollerde de hiç göstermedi cinsiyeti. Ama doktor önceden de kı tahmin etmişti. Doktor evet kız diye kesinleştirmeden tam kabullenemiyorum 😂
Selocan12 ilgin22 bende bugün öğrendim 3 üncü kızım oluyor 15 hafta da acaba yanılma okurum bilemedim
Kuumsaal77 Derya146 ilk 12+1 sonra 12+5te tahmin etti sonradan memlekettten döndüm diye gidemedim yanına burada da devletin söylemesini bekliyorum