Baby_B Tazeanne74 hayirlisi olsun Kiz hissediyorum aslinda cok kusmali bulantili gecti ve eksi yiyorum hep Tatli yeni yeni yemeye basladim
Tazeanne74 Baby_B benimde miyde bulantılari var hala hep yemekten önce tatlı yiyorum. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşallah.
Hilalyrdkl Tazeanne74 şükür bende sonunda öğrendim erkek ‘miş. Zaten beş tanede kızım var . Allah’a çok şükür sağlıkla büyüsünler inşallah .
mcansu Hilalyrdkl ayy bende profile bakıyordum tam sizin nasıl 5 tane ya diye 😅😅😅 6 çocukla nasıl falan diye yazım hatası olduğunu gördüm 😅😅
Tazeanne74 3620 Hayırlısi rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah Aynı haftadayiz.🤲
Zeycannn Tazeanne74 sanırım mart bebekleri hep erkek bende 15+6 da özeldeki doktor iki üç defa bakıp erkek dedi şuan 19 haftalık oldu daha gitmedim 28 ekimde kontrole gidecem o zaman tekrar baktıracağım bakalım ne diyecek doktor
mcansu Zeycannn 😅😅😅 valla bu postta çoğunluk erkek bebik sanırım daha önce de Mart anneleri diye bir post açılmıştı çoğunluk kızdı