2418 Evet kızlar hiç şaşmayan hep gününde adet olan ben bugün 2 gün önce adet oldum. Bebeği istemiştik ilk ayımızdı fakat ben biraz daha beklemeyi çocuklarımın büyümesini istiyorum ikiside çok küçük size başarılar diliyorum umarım hepiniz hamile kalırsınız ama ben adaya veda ediyorum uygulamayı sileceğim tekrar ne zaman indirim bilmiyorum 1 ayda hepinize çok alışmıştım ama daha fazla stres olmak istemiyorum belki aylar sonra belki yıllar sonra tekrar görüşmek ümidiyle kendinize çok iyi bakın güzel haberler alırsınız insAllan 🤲🍼✨💐
Yaprakunallar Kızlar iki gün önce test yaptım negatif halâ kabullenemiyorum tekrar test aldım yapıcam birazdan bat 2
Rbdrmx Yaprakunallar İnşallah olur kardeşim biz çok acele ediyoz sanki ama diğer kardeslerimizi okuyorum kimisi de 6 gün kala çıkıyor mesela 😄 benim bir günüm var mesela kan vermek için sabırsızlanıyorum
Yaprakunallar Rbdrmx gerçekten içim içiçe sığmıyor aslında adet olucam biliyorum ama yinede bir ümit 😔
Yaprakunallar Semauzun simdi baktım tekrar tabi saatler geçti hiçbirşey yok😔 
Yaprakunallar Üç kişi daha bunu söyledi ama ben sirek dibine girip baktım çizgi göremedim ama uzaktan bakınca gölge tarzı bişey varmış orda
Rbdrmx Yaprakunallar sizi tanımıyorum ama inan o kadar dua ettim ki rabbim yar ver yardımcınızzz olsun inşallah olur Allah’ın izniyle ❤️🤲🏻🍀
Semauzun Yaprakunallar çok üzüldüm 💐 umarım en kısa zamanda rabbim hayırlısıyla verir. İçini ferah tut. ☺️🙏