2418 Aysenur22- yaaaaaaaaa 😮💨😮💨 Çok ümitliydim senden 🥴 Hayırlısı olsun canını sıkma lütfen birdaha ki ay inşallah güzelim 🤗
Elifezgi35 Benim de bat 4 bugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım 2. Testim hala negatif 😔 ilkini 5 gün kala öğrenmiştim bu ayda olmadı sanırım 😔
Semauzun Pnrdrsn bence olur 2 gün kala erken gebelik testi ile. Türkiye de belirli gün sayısı öncesi bakabileceğin test varsa o da çok iyi olur. Burda adetten 6 gün öncesinde bile kullanılacak erken gebelik testi varda ben cesaret edemiyorum 😅
Semauzun Pnrdrsn geçen şeyi gördüm bi postta çamaşır suyu ile test ilk onu dene 😅 bugünden onu bende yaparım belki direk bi sonuç değil ya korkmuyor insan
Yaprakunallar Adete 4kala dün erken gebelik testi yaptım negatif 😔 dün akşamdan beri kasıklarda ve alt karında tuhaf bir his var adet olacakmışım gibi doluluk dalgalı bir his galiba adet olmaya hazırlıyor vücut kendini😔
Rbdrmx Pnrdrsn benimde de bat 2 Kasım çok yaptım bnde ama baklm 10 gün kalasi bıraktım artık gibi bişi oldu çünkü
Rbdrmx Semauzun denedim ya 10 gün kala 6 gün. Kala onlar meğerse regli sonrası olarak geciyomus aslında yani kaliteli sonuç almak için bende BAT bekliyorum eğer iki gün geçerse zaten direk test alıp denicem inşallah olur ya rabbim hepimize isteyene nasip etsin inşallah 🍀
Yaprakunallar Benimkide köpürdü ama gebelik testim negatif 4 gün kala yaptım🙈 suan kasıklarımda rahmimde tuhaf bir his var adet olacakmış gibi sanırım erken adet olacağım normalde bu his adet olacağım gün veya bir gün öncesi olurdu erken başladı bat 2 kasım