Dkyckbraaa-1 Cnsmv 3 günüm var kahverengi leke geldi eğer yarın regl kanına dönüşmezse test yapacağım
noble1 Bat 26 dün test yaptım negatifti bugün yapmıcsm yarın inşallah poziitif görürüm 3.evlilik yıldönümümüz :(
Lagaliballah Senaaaskr bat kaç ti cnm bugünmü yaptin testi rabbim saglikla gelsin bebegin benimde belirtilerim çok fazla bu ay ümitliyim yarin bende test yapacam bakalim inşaallah bende çift çizgi yi bende gòrurum
Senaaaskr Lagaliballah benim adetim düzensizdir 52 oldum 45 günde oldum geçen ay 39 günde adet olmayı bekliyorum bu ay takvime göre Yumurtlama sonrası 11-12.Günüm bu gün 3 gün var adete bat 26
Senaaaskr Lagaliballah 🧿 Allah isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla güzellikle basip etsin Benimki de bu sefer tutunur inşallah 🥹🤲🏻
Lagaliballah Senaaaskr benim yarin adet günum ay çok heyecanlandim inşallah vardir bendede bu ay çok ümitliyim bu ayda olmassa artik vaz gececem😔
Lagaliballah Senaaaskr gözün aydin olsun cnm saglikla al kucana cnm benim sabah yapmamissiniz testi galiba bende şimdi yapsam çikarmi acaba
Senaaaskr Lagaliballah 2 saat su içmemeye çalıştım ki silik çıkmasın Siz bilirsiniz ama ben bekleyemedim adet geçmesini Bence bekleyin daha net çıkar varsa 🥰
Senaaaskr Lagaliballah yaptırdım beta arkadaşlar bugün 5+3 görünüyor takvimde 226 çıktı kötü değer mi sizce
Lagaliballah Senaaaskr ben adet oldum bu ayda yok ben umudumu kaybettim vaz geçtim benim bebegim olmicak
Senaaaskr Lagaliballah yanlış yazmışım 227.63 beta Umudunu yitirme 5-6 aydır bende uğraşıyorum bir kimyasal gebeliğim var Allah büyük olmayacak dediğim yıldığım yorulduğum anda geldi mucizem 🥹