01Adana Kbrasuer Ben doktora söyledim hiç bişey demedi ilaçta vermedi miden bulanmadindadir dedi iyiden Bnm midem hiç bulanmadi ki
Msdenizkky Kbrasuer valla olmaz makarna bile ekmeksiz ağlar 😂😂 dur şimdi aklıma iş soktun azcık ekmek arası yapayım
Kbrasuer Msdenizkky hahaha ben kuruyemiş yedim 😋 uyumak istiyorum artık ama uyumaya nietli deyil karnımda tekmeliyo😂
Nerm7n Krasivyy Ya benim biraz maddi sıkıntılı geçiyor kendimi yemeğe verdim. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum. Bir de en hassas döneme denk gelmesi de yemeğe itiyor beni 🤧☹️
Minikomm Kızlar benimde iştahım çok fazla ama 22. Haftadayım 1 kilo aldım ( başta 3 kg vermiştim onun 1 kilosunu geri aldım suan). Geceden sabah ne yiyeceğimi düşünüyorum kahvaltıda öğleyin yiyecegimi 🤣 ama 3 ana öğün 3 ara öğün yaparım. Yağda kızarmışlar, beyaz ekmek, pilav makarna cikolata böyle şeylerden uzak duruyorum elimden geldiğince. Hergin yürüyüş yapıyorum yağmur yapmadıkça. Bir de ara öğün yapınca, ana öğündeki yemeklere saldırmamış oluyorum ve ekmeksiz makarnasız doyuyorum bu sayede. Ama yapmasam saldırırım 🤷🏻♀️ akşam yemekten 2 saat sonra 1 bardak süt içer, sonra da ağzıma lokma koymam. Ki süt sabaha kadar tok tutar artık beni. Benden ufak bir tavsiye ☺️