Kbrasuer Tugceayse kaç kiloydunuz hamile kalmadan önce ya bebişler saglıklı dogsunda kilolar verilir bi şekilde 🤗
01Adana Kbrasuer Keşke doymak bilmiyen olsam fazla yedim mi karnıma mideme ağrı krap giriyor fazla iyemiyorum maalesef
01Adana Kbrasuer Daha benim 6 ayım var yeni 3 cu ayima girdim korkuyorum yemek iyemiyorum diye bebeğim kilo almiyacak diye mide ağrısı yasiyon mu
sevdasevda Kbrasuer ne görürsem yiyorum ya 😒 doymak bilmiyorum karnım doydu dıyorum 5 dakıka sonra aklıma birsey geliyor kalkıyorum onu yıyorum 🤣🤣 bir turlu doyamıyorum ama en çok deli gibi çikolata yıyorum 🤣
Derininannisi Hiç kilo almak istemiyorum almıyorum da sanırım inşallah hep böyle gider 23. Haftadayım 6 kilo aldım ayın 16 da gitmiştim en son bebeğim 535 gr di yani haftasına göre çok iyi inşallah hep böyle gider normal De zayıfım iştahım yoktu hamilelikte de hiç değişmedi yine hiç iştahım yok sırf çocuk için yiyorum yararlı şeyler yemeye çalışıyorum😂
sevdasevda Kbrasuer ilk aylar tatlı mı asla yıyemezdım mıdem bulanırdı hep ekşi yerdim ama şimdi hep tatlı yemek tatlı yemek çatlayacam imdat 🤣
01Adana Kbrasuer Ben doktora söyledim hiç bişey demedi ilaçta vermedi miden bulanmadindadir dedi iyiden Bnm midem hiç bulanmadi ki