emel16 Denizpak @Tomucuk12 gerginlik bugün bende de vardı anlamadım artık üşüttüm mü çok mu ayakta kaldım dicem ama daha ayağa kalkmadan sabah kalktığımda da vardı sanırım üşütmekten bi de sizde de aynı mı bilmiyorum ama moral olarak en ufak bi demoralize olmak hemen etkiliyo beni hemen hissediyorum ,
Tomucuk12 emel16 evet en ufak bı akıntı bebek az hareket etse dusuyoruz.. ee bu kdr yasadıgımıza normal , bır yandanda bebek buyuyor dıyorum kendımı rahatlatmaya calısıyorum
emel16 Denizpak Tomucuk12 ay evet ya bende kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bi sakinleşiyorum sonra telaşlanıyorum:) az önce bi araştırayım acaba kasılma mı bu derken gene ni evham yaptım:) sen ileri haftaşardasın bana göre denizcim seni dinlicem netteki bilgileri değil oraya göre doğum başlamış demek oluyor çünkü :)
Ebbruc Denizpak şuan içerde boks yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😂 ayağı başka yerden vuruyo elleri başka yerden 😂😂 bi taraftanda göbek deliğim geriliyo
Hka_hilal Denizpak gerçekten ben de öyle artık rabbim tevekkül ettim sağ salim gelsin ben artık sana bırakıyorum dedim ben de bugün ❤️
Denizpak Hka_hilal evet bende öyle yapıyorum artık elimden geleni yaptım.gittigi yere kadar diyorum kuzu 🙏🥰
Denizpak emel16 evet biraz rahat olmak lazım bazen çünkü böyle kendimize de zarar veriyoruz ister istemez kuzu hafta ilerleyincede rahat oluyor insan biraz 😘kuzu gerginlik benim hep var kaç haftadir o normal büyüdüğü için endişe etme birşey olmaz Allah’ın izniyle
Ebbruc Denizpak böyle zamanlarda keşke ultrason cihazı olsa da naptığına baksam diyorum hep 😂🥰 yicem o ayaklarını ellerini sıpanın deşti her yerimi
Ebbruc emel16 doğum olsa duramazsın 😂 doğum sancısı hafife alınacak bişey değil o yüzden hiç korkutma kendiniii havalar soğudu, bebeler büyüyo . Kanama vs yoksa , hareket varsa sıkıntı yokturr
Denizpak emel16 sakin ol panik yapma bana doktorum.he.der ki sancin gelse 12 saat içinde seni dogurturum yani sancı öyle.kolay değil 😁
Hka_hilal Ebbruc ay hareketli olsunlar da hareketsiz olmaları korkutuyor allah korusun hemen panik oluyoruz 😂
emel16 Ebbruc çok şükür kanama yok sabahtan beri de bakıyorum var da hareketi yani daha hareketli olduğu günler oldu ama sonuçta hergğn aynı hareket edecek diye nişe yok fena değil bugün iyiydi hareketleri
Ebbruc emel16 yok yok iyidir korkutma kendini, daha bikaç gün önce benimkinin de hareketleri hafifti, şimdi eşime diyorum sanki anası değil düşmanıyım karnımı deşiyo diyorum 😂
emel16 Denizpak dimi ya valla off Allahım yardımcımı ol, gerçi midem de şiş gibi hazımsızlık fa olabilir diyorum da arasa minicik batmalar hissedince kendimi rahatlatma evrem aniden kayboluyor:)