Hka_hilal Denizpak ediyorum kuzum ediyorum da işte ne kadar etsek de bi şey oluyor her gün ayrı terane 😂😂
Denizpak Ebbruc ay çok güzeldi bayıldım ona ya fiziğim senin gibi olsa hiç beklemez alırdım sana çok yakışır güzel arkadaşım ❤️🥰
Ebbruc Hka_hilal metabolizman mı hızlandı acaba , bi süre sıcak su torbasına ağırlık ver kuzum bence havalar bianda soğudu üşüdük biz ondan böyle olduk
Hka_hilal Denizpak gerçekten öyle her gün ayrı bi ağrı ayrı bi heyecan stres valla ben de biraz yorgun hissediyorum artık 😓😅
Denizpak Ebbruc gavisgon hemen iç mideyi unuttuum bak soracaktım migreni sordum da o telastan onu unuttum kuzu hakkını helal et 🙏❤️
Ebbruc Hka_hilal benimde sabah sancı şimdi mide yanması , gazı .. hepsi start verdi heralde aynı anda 😂
Denizpak Hka_hilal valla al benden de o kadar bugün modum.da düştü ya artık dedim ki gerçekten yoruldum Allah’ım sen vaktini saatini bilirsin hayırlısı neyse o olsun dedim
Ebbruc Denizpak yok kuzum estağfurullah , bebek muhtemelen baskı yapıyo ondan oluyo bide reflü var ya bende direk tetikliyo işte halbuki rahatsız edecek bişey yemiyorum , soda içiyorum şimdi sonra da gaviscon içerim
Hka_hilal Denizpak gerçekten ben de öyle artık rabbim tevekkül ettim sağ salim gelsin ben artık sana bırakıyorum dedim ben de bugün ❤️
Denizpak Ebbruc evet reflü yapar kuzu gavisgon içer rahatlarsın sonra baskı yapar kuzu büyüdü artık 🥰
Ebbruc Denizpak şuan içerde boks yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😂 ayağı başka yerden vuruyo elleri başka yerden 😂😂 bi taraftanda göbek deliğim geriliyo
emel16 Denizpak @Tomucuk12 gerginlik bugün bende de vardı anlamadım artık üşüttüm mü çok mu ayakta kaldım dicem ama daha ayağa kalkmadan sabah kalktığımda da vardı sanırım üşütmekten bi de sizde de aynı mı bilmiyorum ama moral olarak en ufak bi demoralize olmak hemen etkiliyo beni hemen hissediyorum ,
emel16 Denizpak amiiin inşAllah ya hep beraber sona gelmek nasip olsun. Allahım yardımcımız olsun vala en küçük bi yerimize bişe olsa yüreğimiz hopluyor:) ay ilk haftalara geriyordu bu beni ama şimdi kendimi bi tık rahatlatmayı öğrendim sayılır hele bu grup olmasa zaten yerlerdeydim galiba :):)
Denizpak emel16 evet biraz rahat olmak lazım bazen çünkü böyle kendimize de zarar veriyoruz ister istemez kuzu hafta ilerleyincede rahat oluyor insan biraz 😘kuzu gerginlik benim hep var kaç haftadir o normal büyüdüğü için endişe etme birşey olmaz Allah’ın izniyle