sonsuzmasalim SeherNilgnBakrc inşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sezeryan ile suniye gerek duymadan miniğin kendiliğinden gelir 💕
Aytac_Guven sonsuzmasalim inşallah sezeryan olmazsın canm bende ilk gün fıtılle 3cm açıklık oldu ikinci gün suni sancı verdiler normal doğum yaptım şuan ikinciye hamıleyım
HalisEbruoban sonsuzmasalim amın ınsallah yıne sezeryan cunku kozım 11 aylık 26 haftalık hamıleyım ınsallah senın sunı sancıya gerek kalmadan saglıkla alırsın kuzunu kucagına sımdıden hayırlı dogumlar😘😘
HalisEbruoban sonsuzmasalim ınsallah canım sana tavsıyem bol bol komposto ıc hastaneyede kayısı kompostosu yap gotur sut yapıyo ben hıc mama vermedım hemen geldı sutum sezeryan olmama ragmen
sonsuzmasalim HalisEbruoban aa tavsiyen için çok teşekkür ederim. hazır kompostlardan içsem olurmu? kış ayında kayısı bulup kompostu yapması zor olur🙄
HalisEbruoban sonsuzmasalim canım bende kuru kayısı kompostosu yapmıstım butun kompostoşar olur da kayısı tuvalete rahat cıkmanı saglıyo evde ayva elma kompostosu falan ıc hastanede kayısı ıcersın ben hemen tuvalete cıkmıstım kuru ıncır kompostosu hepsı
DMerve Sezeryana dönecekse suni sancı vermesen de döner sen rahat ol bebek sağlıkla gelsin de fark eder mi sezeryan yada normal 😇
sonsuzmasalim DMerve tabi ki de fark etmez her ikiside anne yapiyor bizi sonucta ama sezeryandan cok korktugum icin istemiyorum. en önemlisi tabi bebegimin sagligi, gerekirse ona da katlanacagiz mecbur 😊