Betus06 Daisyy detaylı ultrasonu o zaman özelde bir yerde yaptrmak lazım hastanede omlardan zaman ayıracağını sanmıyorum çünkü o kadar yoğun ki doktor ( özel hastaneye gidiyorum bu arada )
Daisyy Betus06 evet canım devlette hem çok uzun bakmıyorlar hem de gün bulmak sorun oluyor. Şimdiden araştır yaşadığın yerdeki özel hastaneleri ayrıntılı ultrason fiyatlarını falan. Genelde 200-300 tl civarı oluyor. Eğer uygun gelmezse bi an önce devletten randevu alırsın.
Betus06 Daisyy özele gidiyorum da bu detaylı için ayrıca sanırım bir yere gitmem lazım , şuan devam ettiğim hastanede bunun övün o kadar fazla zaman ayırmazlar
btlunl Hiçbirinin garantisi yok. Sonuçlar tertemiz gelince içimiz rahatlıyor ama Allah bilir kaç kişinin bu testlerden canı yandı Ona emanet et sonuç kesin iyi kesin kötü diye bir şey yok bunlarda nolcak yani sonuç ne olursa olsun Allah bilicek
Daisyy Betus06 kendi doktorun bakmıyor genelde özel hastane olsa bile, detaylı ultrason için başka bir uzman oluyor diye biliyorum canım sen yine de hastaneni ara sor yok derlerse başka hastane araştırırsın 😊