Melosum34 Kızlar ayıptır söylemesi benim hamilelik başından beri göğüslerimin ucunda kararma var giderek artıyor sebep nedir ilk gebeligimde hiç olmamıştı
ceren-123 Melosum34 benim de göğüs uçlarım açık pembe tonlarındaydı zaten sarışınım ama şuan 6 aylık hamileyim karardı baya ve damarlanmalar oldu bebeğim kız 👼🏻🌸
ggmom Melosum34 östrojen hormonu yapıyor bunu göbek çizgisi de beyazdır normalde bu hormonla kararır lekelenmeler de bundan olur dogumdan sonra geçiyor:)
R-veyda44 İlk gebeliğim de de oldu bu gebeliğimdede oldu normal bişey hormonlardan kaynaklı zamanla düzeliyor
Rukiisss Nurbl alakası yok benim bebeğim kız ve göğüslerimde kararma var tamamen hormonlarla alakalı bişey
eills Bebek doğduğunda sadece siyah-bryaz kontrast renkleri görebiliyor. Meme ucunu görebilmesi için meme kararıyor böyle mucizevi bir durum işte 🥰
Melosum34 Kocbuse65 6 aylığız biz şuan daha göstermedi 🥲bir umut böyle şeylerle belirlemeye çalışıyorum 😂
Melosum34 Kocbuse65 bacaklarının arasına kordonu almış dönmüş arkasınida her ultrasonda bana küs gibi sırtı dönük yatıyor 🥲