İlk 3 ay Sabahları haşlanmış yumurta, yeşil tatlı biber, yeşil soğan, domates, salatalık, yeşil zeytin, peynir. Diğer öğünlerde ne zaman acıkırsam yedim meyve, sebze, et bol bol tükettim bir de yoğurt çok yedim. Şuan 4. Ay dayım canım ne isterse yiyorum. Öğüne bölme huyum yok diyet programı gibi hiç yapmadım tarzım da değil. Gün de 2 fincan Türk kahvesi hep tükettim. Birde kuruyemiş çok yiyorum başından beri. Sadece etin çok pişmiş olmasına dikkat ettim çiğ ya da az pişmiş yumurta et tüketmiyorum. Bu dediklerimi yaparsanız ya da yapıyorsanız kendinizi kasmanıza hiç gerek yok. Bir de Bi ara taze sıkılmış portakal suyu ve kefir çok tükettim. Çay kahve onları kesmedim. Sabahları 2 bardak çay akşamları da 1 2 bardak çay içtim 2 fincan da gün içinde içtim. Bebeğim çok şükür kilosu boyu yerinde 10 gün ileri hatta gelişimi çok şükür. Birde genetik tabi benim de babasının da boyu uzun. Babasını bilmiyorum ama ben ve kardeşim 4 kilonun altında doğmamışız kardeşim 5 kiloya yakın doğmuş. Çok kasarsanız kendinizi öğüne böleyim derseniz kendinize ceza gibi gelir bir kaç gün yapar sıkılırsınız. Benim ağzım hiç boş durmuyordu hala da öyle çabuk acıkırım bekarken de çabuk acıkırdım ama şimdi daha çabuk acıkıyorum. Acıktığımda bakıyorum domates mi var doğrayıp ekmekle peynirle yiyorum. Salatalık mı var yıkayıp kütür kütür yiyorum. Meyve mi var oturup yiyorum. Bazen de yoğurdun içine bal katıp karıştırıp yiyordum bunu bu aralar yapmıyorum ama ilk üç ay ara ara yapmıştım. Bu arada kilom normal boyuma göre ideal kilodayım. Bi ara kilo aldım hareketsizlikten sonra günlük yürüyüş yapmaya başladım geri eski kiloma döndüm. Biraz uzun uzun yazdım ama umarım faydası olur size