anonimhamis Kızlar çok heyecanlıyım benle aynı hafta olan var mı nasıl gidiyor çok şiş hissediyorum kendimi artık nefes alamıyorum
Tugbagol anonimhamis 37 olduk bugün şişliğin alasını yaşıyorum şu an yanlışlıkla yere düşsem 3 yıl yuvarlanarak yaşarım 😂
Kardelen92 anonimhamis ben grip oldum dogum yaparsam diye gelen kaynanamda grip yani moralim cok bozuk dogum yaparsam bebege bulasir korkusu var doktorda heran dogum olabilir diyo insallah iyilesiriz 🥲
Fatu anonimhamis 36+4 bugün gittim nstde sancım çıktı doğum haneye gönderdi tekrar baktılar nstdede çıkmadı ikinciye çatı muanesi oldum bı sıkıntı Yok dedi sizce doğum yakınmı
anonimhamis Tugbagol ayyy bende çok zorrr bebek hareketleri azaldı mı bir de çatı muayenesi vs oldun mu canım
Zeliha1818 Tugbagol Bende 37+1 im haftaya Çarşamba doğum yapacağım Allah’ın izniyle oturduğum yerden kalkana kadar 1 saat geçiyor 🤣
Tugbagol anonimhamis allahım yardımcımız olsun🥰 çatı muayenesi olmadım canım ben suyum fazla bebek iri direkt sezaryen dedi doktor 21 ekime gün verdi. Son 7 haftadır kontrollerim haftada 1 e düştü. İşte her gittiğimde nst ultrason alıyor.
Tugbagol anonimhamis aa hareketlerde de çok dengesizlik yaşıyoruz. Bazen 6-7 saat yok böyle olunca hemen bir türk kahvesi içip yatıyorum hareketleniyor bazen sadece kayıyormuş gibi hissediyorum
Tugbagol Zeliha1818 ayyy allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı🥹🙏🏻 benim de pazartesi doğumum. Ama yine de iyi ilerledik🤭
Kardelen92 anonimhamis 36+3 oldum doktor duzensiz sancilar var bebek asagida heran dogurabilirsin dedi dua ediyorum grip gecince dogsun diye
Kardelen92 anonimhamis o bende kaliyo ve hasta esime evine gitsin diyorum iyilesir diyo iyide iyilesmezse bu sekil bebekle tehlikeli degilmi cok moralim bozuk
Kek 36+5 bebek kilolu ve iri kafası büyükmüş nasıl olacak bilmiyorum böyle denilen varmı bebek 38 39 uyumlu
Tubitumum Kek benimde aynı canım doktor sezeryan olabilir dedi normalde 4 kasımda sezeryan kpnuştuk ama büyük olduğu için bebek daha erken olabilir dedi doktorda
Nezahatozen 1 gün iyi 1 gün hareketsiz çatı agrısı inanılmaz derecede karın agrısı da öyle belle birlikte
Ozeeer anonimhamis aynı haftadayiz çok zor ya son günler iki dk iş yapıyorum akşama kadar her yerim ağrıyor gerçi iş yapmasamda ağrıyor uyku falan kalmadı zaten