aylaamomm Bende öyleyim hiç doymuyorum yiyorum sanki hep açıp içim hep aç yediklerim ne oluyor bilmiyorum valla 😂😂😂
Tiniminihanim1 Kubraaa04 valla bende öyleyim 21 haftalığım sürekli bişeyler yemek istiyorum ağzım hiç boş durmasın istiyorum 🫣
Kubraaa04 Evrimnbe 63 le hamile kaldım 60a düştüm ilk aylarda şimdi 62yim işte daha kilo alımı yok henüz
Ayse0575 Kubraaa04 bende böyleyim şekerim mi var diye acaba korkuyorum bazen. Özellikle gece saatlerinde yeme isteği çok geliyor
Kubraaa04 Ayse0575 doktoruma bi kaç hafta söyledim ama normal dedi sadece ara öğünlerde karbonhidrata çok yüklenme dedi. Gece aç uyuyorum ama yememeye çalışıyorum
isimsizdir Kubraaa04 o sırada hiç acikmayan ben iştahım hiç olmuyor akşama kadr aç dursam.dururum mecburi birşeyler atistiriyorum demedigin birşeyler var mi iştah açmak icin
Kubraaa04 isimsizdir yok hiç bişey denemedim 4. Hafta ile 14. Hafta arası ben de öyleydim mide bulantım azalmaya başladığı an iştahım açıldı son 3 haftadır
isimsizdir Kubraaa04 zmanla o zmn açılıyor benm ki de açılır o zmn bende sandım tarif falan birşeyler deniyorsun bu arada çok pekmez tüketme şekerli sonuçta
slnalknt Valla ben de 17.haftadayım tam olarak aynı durumdayım. Bir yesem diğerini ne zaman yesem de uzun sürse arası diye düşünüyorum, sağlıklı yiyip aşırıya kaçmamaktan başka çaremiz yok herhalde🤣
Kubraaa04 slnalknt aynı düşüncedeyiz tamamen😄 bi de sizde sık tuvalete çıkma var mı minik minik idrar?
Kubraaa04 isimsizdir şekerli şeyler çok tüketmiyorum gün içinde bi tatlı kaşığı pekmez sadece o da kan değerlerim düşük diye ☺️
Kubraaa04 slnalknt bana çok az enfeksiyon var dedi doktor tek kullanımlık suya atılmalık ilaç verdi ama hala aynıyım yani 🤔 bol su içmek lazımmış malesef 1 litre zor içiyorum
slnalknt Kubraaa04 ben o ilacı kullandıktan sonra geçti benim aslında şu içmeyi ihmal etmemek lazım ben de zorla 2 2.5 içmeye çalışıyorum, sen de ilacı kullandıktan sonra dene su içmeyle beraber faydası olur inşallah 🙏🏻