--mom- Teacherr Yüksek olasılıkla metehan olucak sanırım 🩵 eşimin adı da batuhan uyumlu olurlar diye düşünüyorum 🙏
--mom- Hazalkutlu Yeğenimin adı uras ☺️ tüm beğendiğim isimler yakınlarımız tarafından konulduğu için bize isim kalmadı açıkçası
Kubra1608_ 36 hafta oldum ben de yaklaşık 3 aydır utku diye seviyorum bebeğimi, biraz soy isimle de alakalı bence, eşim evren ismi istiyordu ama soy ismimizde yakıştıramadım, ayrıca cihan, orhan gibi isimler de kulağıma hoş gelenlerden
Aybuk__06 Bizde haftalardır isim arayışındayız, bugün eşim geldi Cihan nasıl dedi :) için ısındı bu isme tam karar veremesem de
Aycaunalsimsek Aybuk__06 ay eşimin ismi 🫶 eşimin ismi olmasa oğluma koymak isteyeceğim bir isimdi ama maalesef koyamıyoruz 😅 Cihangir ismini düşünmüyor değilim sırf bu yüzden bakalım bizde karar veremedik
Zuluss --mom- dini isim koymaya gayret edelim Sahabe isimlerinden yada Peygamber isimlerinden olmalı canım🥰
--mom- Zuluss Varmıdır önereceğiniz kuranda geçen isimlere baktım ama bulamadım bu döneme uygun hem dini hem de güzel bir isim
bengu_10 --mom- been henüz karar vermedim ama mehmet koyucaz kesin onun yanına Mirza düşündüm Mehmet Mirza kesin değil ama karar veremiyorum 20+4 benim de