iremmakk Gece acile gittiğimde bakmıştı bir kere yani enerjisi bana çok geçmedi açıkçası şuan eşi fulya hanıma takipliyim kesinlikle tavsiye ederim 🫶🏻🫶🏻
Canimbalim iremmakk ya 😭 ben şu an 6+3 üm henüz keseyi görmeye gitmedim kendi doktorum var ama eşimin iş yeri taşındığı için gündüz onunla gidemiyorum saatlerimiz uymuyor. O da ilk kez görmeye bensiz gitme diyor. Taner mollayı görünce gece çalıştığını keseyi görmeye ona mı gitsem diye düşünmüştüm 🥲
iremmakk Canimbalim yani bir kereliğine gidecekseniz bir şey olmaz bence. Ben takibiniz için soruyorsunuz sandım. İlk kalp atışını gece acilde taner bey dinlemişti bana da 😁 ama eşim odaya girmek istemiş önce olmaz dediler sonra taner beye ben rica edince gelsin dedi bilginiz olsun önceden söyleyin gidecekseniz
Canimbalim iremmakk ay ciddi misiniz eşimi almazlarsa çok komik olur eşim de sinirlenir sırf onun için gideceğiz çünkü 😂 çok teşekkür ederim bu arada 🥰
Canimbalim Taner beye gittim mükemmel bir doktordu her şeyi çok güzel açıklıyor ve insanı rahatlatıyor tavsiye ederim
Elifiko İlk doğumum gece oldugu için Taner beyle olmustu. Çok açıklayıcı biri ben cok sevmiştim sezeryanımda cok iyi gecmıstı. Normalde Hazel hocaya takipliydim. Simdi ikincide yine Hazel hocaya gıdıyorum ama Taner beyde cok cok iyi bi doktor
Canimbalim Elifiko gerçekten her şeyi çok iyi açıklıyor . Tahlil yaptıracaktık her şeyi eliyle tek tek yazdı. Bide sakin bir mizacı var insanı germiyor. İlk gittiğimde gözükmemişti ama sağa yerleşmiş dedi gerçekten de öyle olmuş.