Busetacir Kızlar masterchef yüzünden canım çiğköfte çekip duruyor, dışarıdan söyleyip yiyebilir miyiz 14 haftalık gebeyim. Sakıncası olmaz herhalde di mi?
Alpmom__ Busetacir canım yiyebilirsin tabiki etsiz olduğu sürece . Sadece dürüm şeklinde değil de paket şeklinde söyle . Yeşilliklerini kendin yıka . Hamileliğimin başından beri yiyorum çok seviyorum afiyet olsun 😘
Sumisali_ Busetacir doğumuma çok az kaldı ne zaman canım çektiyse yedim birşey olmaz yiyin afiyet olsun
Tiniminihanim1 Busetacir etsiz yiyebilirsin canım hiç bir şey olmaz bulgur sonuçta 🥰 ilk aşerdiğim şeylerdendi çiğ köfte her canım istediğinde yerim bir sıkıntı yok çok şükür
Busetacir Fatmanur12345 isotum yok, olsa yapıcam da. Aynen etsiz söylerim bir sıkıntı olmaz herhalde ama yine de insanın aklı takılıyor😊
Birbebekikiyetiskin Busetacir 26 haftaliğız ve 20 ci haftama kadar sadece çiğköfte yedim başka hiç bir şey yiyemiyorumdum yiyebilirsin ama yanında mutlaka sade soda ya da süt bulundur çünkü benim her seferinde midem çok yanmıştı Ve bir diğer tavsiyemde sana her gün mutlaka bir tane sade soda iç ben hiç sevmezdim hamileliğim boyunca sade soda içtim bebeği çok güzel besliyor hiç bir vitamin de kullanmadığım halde bebeğimin gelişimi çok iyi ben sade sodanin boy yaptığını düşünüyorum çünkü benim boyum 154 eşimin 172 olmasına rağmen bebeğimin boyu 23 haftamda 34cm di 🤍
Busetacir Birbebekikiyetiskin malesef soda bende çarpıntı yapıyor, en son içmemde acillik oldum korkuyorum. Mide problemlerim var ağır geliyor sanırım doktorum yasakladı ama teşekkür ederim🥰
Gunduzanne Busetacir valla ben yedim. Canım ne istiyorsa onu yedim hamileliğimin başlarında asla ev yemeği yiyemedim doktoruma söyledim temiz yerlerden yiyebilirsin dedi bana zaten 3.ayın sonunda artık ev yemekleri dışında canım hiçbişey istemiyor isterse de yerim ama sorun yok
myavocado Busetacir etli yenmiyor çiğ et tehlikeli ama diğerinin sakıncası olmaz. Sadece bence yeşillikleri ya yemeyin ya da evde tekrar yıkayın, iyi yikanmasina çok dikkat etmek lazım yesilliğin 😊
Busetacir myavocado ayrı yeşillik alıp onu yedim, şükür rahatladım😂 etsiz aldım etli bakteri üretir, teşekkür ederim😊