Fatmanur12345 melossss2906 devlet öyle bende bir defa özele gittim o söylemese hepsini yerdim herhalde sucuğu yasaklamıştı çiğ köfte etsiz yersin demişti hee öğününde yapabilirsen süt veya yoğurt ye demişti balık tam hismiş et fln ye demişti
melossss2906 Ceren_3333 bulantım yok benimde şükür aslında spor yapmak istiyorum bende ama halk arası ilk 3 ay tehlikeli felan diyorlar ondan korkuyorum
Ceren_3333 melossss2906 yok şuan değil zaten, riskli şuanda. 4 aydan sonra ufak ufak yapabilirsin. Ama yürüyüşü ihmal etme
melossss2906 isiksinem45 sorun değil canım teşekkür ederim düşüncdn için burdan öğrendiğimiz kadar artık😂😂
Fatmanur12345 melossss2906 ne demek stres yapma kendine dikkat et ağır temizlik felan yapma sana tavsiyem çok sinirlenme ben kriz geçirdim sinirden kanamam oldu çok şükür iyi bebeğim 16+2 olduk teyzesi
melossss2906 Gunduzanne Gamze_gamze avokado hiç yemedim bakliyat olarak nohut fasulye tüketiyorum tesekkurler:)
Gunduzanne melossss2906 bana sadece ilişkiye girme demişti doktorum bu durumda çünkü tutunma zamanı olduğu için risk almadık