Melosum34 Kızlar sabah mesaisi başladı bizim hiç durmuyor akşama kadar tekme manyağı yapıyor beni çıkacak sanıyorum artık o kadar 😂😂ay böyle düşmana vurur gibi vuruyor doğurmak istiyorum artık ağrıyor canım doğunca da böyle durmazsa işimiz var demekkkk
Enfal_06 Melosum34 anne karnında hangi 😂saatlerde uyaniksa doğunca da değişmiyor aynı saatte uyaniyor ağlıyor
Meleklerin_annesi_003 Melosum34 Maşallah Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın korusun ben de bebişlerim hakkında bi şey yazmıştım buraya o gün akşama kadar bel kasık ağrısından ağladım gözü değen olur Allahım korusun bebişlerimizi
hatseum12 Melosum34 bizimkide böyle 30+4 üz. hiç durmuyor. kordonunu dolamış boynuna çok hareket etmekten. doktora diyprum ki hiç uyumuyor mu bu? uyurkende hareket ediyordur diyor😂 yandık
Melosum34 Enfal_06 ama bu uyumuyor ki hiç olmazzz kabul etmiyorummm😂oğlum böyle değildi ama doğduğunda 40 a kadar uykusuzluktan ağlamıştım 😂
100924 Enfal_06 benim oğlum da dediğiniz gibi olur inşallah geceleri yattığım da biraz tekmeliyor sonra ben uykuya dalayana kadar ondan sonra hiç bişey yok 😂 doğduğunda öyle olduğunu düşünsenize 🤣🤣
Melosum34 Meleklerin_annesi_003 zaten hep ağrım var Allah korusun daha fazlasını bu bünye kaldırmaz 🥲
Ftm35 Melosum34 doğurmak istiyorum demeyin Allah korusun enerji verirsiniz erken olmasın sağlıkla hayırla istediği zaman gelsin bunlar güzel şeyler ☺️🌸
Esra1999 Melosum34 🤣🤣🤣kız sen bide ileriki haftaları gör bu seneki bebeler çok kuduruk kurtlular herhal benimki yan uzanmam yetiyo resmen dans ediyo 28 hafta tekmeler şiddetleniyor bilginize
isiksinem45 Melosum34 AA bende aynıyım 24+4 haftalık benim aşırı hareketli değil yani yine oluyor hareketi ama çok değil
Melosum34 hatseum12 ultrasonda duruyor ama sırtını dönüyor bide daha cinsiyet bile öğrenemedim :(sizin cinsiyet nedir
hatseum12 Melosum34 bizimki kız. bizde hiç yüzünü görmedik. sadece detaylıda görmüştük. hep totosunu görüyoruz bizde. elleri ve bacakları hep yüzünde hiç çekmiyor 😂
Merve-metin Melosum34 benimde bebeğim 22+0 hareketlerini gece uyurken daha çok hissediyorum gündüz uyuyor sanırım gece başlıyor zamanında sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah 🙏🏻
Merve-metin Melosum34 belki benim bebeğim de büyüdükçe gündüzleri de hissettirecek kendini bide ben yoğun çalıştığım için gündüz hareketini pek hissetmiyorum onun da etkisi vardır diye düşünüyorum ama bu bebişler şimdiden böyleyse 30lu haftalarda nolurlar düşünemiyorum ☺️
Alpmom__ Melosum34 kız 24. Haftada böyleyse 🤣🤣 düşünemiyorum bennnn . Bizimki sakin ya maşallah deyim de acıkınca , ben dürtünce , hoşuna giden şeyleri yediğimde vuruyor 🤣
Neferut isiksinem45 ben 31+4 benim de en başından beri hareketleri hep az. Doktor sakin bir bebek dedi tekme falan atmıyor zaten sadece elini kolunu hareket ettiriyor onları hissediyorum. Doktor bazı bebekler sakin olur dedi canım. Ama özenmiyor değilim böyle hareketli bebeklere 🥰
Aslaninannesi_ Benimde aynı gece gündüz bu çocuk ne ara uyuyor diyorum ve daha 19.haftadayız ilerisini düşünemiyorum 😀