0680 secondmylife Bende bundan almak istiyorum ama renkler birbirine karışır mı diye korkuyorum. Hem sade hem güzel geliyor bana bunlar. Karışırmı renkleri sizce ?
meltembadem Kayraninnannesi bu da bizim hastane çıkışımız 🤗 sade şeylerden hoşlanıyorum o yüzden böyle bir takım aldım 😇
BusZeyRas meltembadem ah ben de bunun pembesini aldım26 haftalığım, kitikate çok severim tamamen organik ilk kızımda da çok kullandım 4 yaşına kadar tişört vs de aldım hatta güzel günlerde kullanın siz de❤️
Alpmom__ Kayraninnannesi almadım ya . Süslü , püslü şeyler pek benlik değil . Alırsam belki çok sade bir şey yaptırırım . Ama önlüğünde , şapkasında isim olan şeyler hoşuma gitmiyor
babyiscoming_ Gokturkmom_ ayy aynı takımı yaptırmışızzz bir üstte bende attım görselini 😍🤣 bebesoilden mi aldınız nasıl geldi kalitesi benim hazırlanma aşamasında
Miniklerinannesiyim Suracobann Dilektaytemur Boncuk15 Meryem_bebek_tasarım sayfasından yaptırdım kargo dahil 400 tl
Canan2625 @“Kayraninnannesi” Ben bunu aldım aldığımda daha pahalıydı şimdi gayet uygun ve kumaşı harika sadece ve şık 
Gokturkmom_ babyiscoming_ Güzel geldiği söylendi bana hediye yaptırıldı 🙈hangi sayfa bilemiyorum o yüzden
Humaboz babyiscoming_ bebeqondan yaptırdım ben. Kaliteli geldi fiyatlarda diğer sitelere göre uygundu
Mlikecn Kayraninnannesi Bende böyle istiyorum ama karar veremedim daha yaptıran varsa bu tarz öneri alabilirim
mervegulerktas Mlikecn Tasarimci Anne sayfasına bakabilirsiniz ben oradan yaptırdım kaliteli memnun kaldım
Birbebekikiyetiskin Elif05eski canım forum sayfasına girdigin zaman sol üstte 3 çizgi var oraya tıklayıp resim yükleme seçeneği var ordan yükleyebilirsin 🤍
snoopy Birbebekikiyetiskin ben bundan yaptırdım, sade, şık. Hatıra olarak da rahat saklayacağım bir ürün 🧡
Mervedezz Birbebekikiyetiskin bunlara ben de bayıldım da kış bebeği olcak sizin de sanırım. Çok ince değil mi
Elif05eski bizimkiler de böyle kızlar bi battaniyeyle içlik koyucam yanlarına daha gelmedi onlar 🥰 hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize hayırlı güzel doğumlar ❤️🧿