aogoya iremmakk ay bu gün aklıma geldi almam unuttum yine yarın alıp denicem kefir iyi gelir aslında probiyotik fln
Alpmom__ aogoya rennieyi de ben denemedim ama gaviscon muhteşem . Çok fenaydı mide yanmam cozutmuş durumdaydı benimkini kestiyse herkesinkini keser diye düşünüyorum
Unzle46 aogoya bende herşeyi yaptım haşlama yiyordum artık ve yine aynıydı malesef ki tek çözüm doğurmak gerçekten 😂😂30 Eylül’de doğum yaptım 18 gündür rahat uyuyorum yiyorum içiyorum 🤲🤷
Bddddd aogoya rennie şurup sakız çiğnemek süt hiçbiri bende etkili olmadi tek çözümüm tahin yemek zaten mide dostu bir şey beni ancak gece yatmadan önce bir kaşık yediğim tahin rahatlatti gece olunca yine kalkıp bir kaşık daha alıyorm rahatliyorsun
Aeell aogoya hepsını denedım tahın cıg patates bıle sdece ayva as erdim 7 ayda anca buldum m son 3 gündür valla mıdemın yanmasını aldı sizde deneyin
aaydingulsahhh aogoya burada biri önermişti bana Allah ondan razı olsun .. gecelerin kullanabildiği ilaç listesindeki eczacı verdi. 1.5 2 ay oldu bir kere yanmam olmadı çok şükür.. gaviskon belasını gün içinde sık sık içmeme rağmen etkisini görememiştim
ayseheyecanli aogoya akşam yatmadan kesinlikle su içmeyin 👍🏼 birde şuan ben au içtim diye ölüyorum aşırı yanıyor midem bikaç kaşık yoğurt yiyorum o hafifletiyor
aogoya ayseheyecanli aaaaaa bende tam trtsi yatmadan Demir ilacımı fln alıyorum kafadan 1 litreye yakınsa içiyorum onla alakalı mı aaaa hiç düşünmemiştim mantıklı aslında
ayseheyecanli aogoya mide artık sıkıştığı için mide kapağı da belli oranda açık kalıyor su içtiğinizde ve yattığınızda midenin asidi yukarı çıkıyor yemek borusuna kadar yatay şekilde çıkabiliyor uyumadan en az 3 saat önce su içmeyi aonlandırmak gerek
ggmom aogoya ben çözümü tahinde buldum herşeyi denedim meğer ilacım oymuş taze çekilmiş aldım tahin pekmez yerim hep burda duyunca bir kaşık aldım geçen gece farkına varmadan geçmiş ve uyumusum