Mervecvk94 Merhaba sütüm yok denecek kadar azdı. Sağımda 10 cc anca geliyordu,hatta bazen sadece 5-6 damla… Allahim ne olur en azından 1-2 ay emzirebileyim diye dua ediyordum,şimdi oğlum 16 aylık olacak ben hala emziriyorum 🥰 Öncelikle her ne olursa olsun,süt gelsin veya gelmesin emzirmeye devam edin. Destek olacak biri var mı bilmiyorum ama fırsat buldukça uyuyun. Bol yeşillikli salatalar ,ısırgan otu çayı ,tahin,çiğ kuruyemişler ve en önemlisi bol suyu unutmayın. Ve en en önemli sütünüzün geleceğine inanın. Bu arada sağımda çıkan süt varolan sütünüzü göstermiyor buna inanın. Geçenlerde oğlum uzun uyudu,göğsüm artık sütten çatlayacak o derece dolu. Göğüs uclarımı yara yaptığı için sağım yapmıyorum ama artık doluluğa dayanamayıp mecbur sağayım dedim,sadece 30cc çıktı😬 Sonra oğlumu uyandırıp emzirdim çocuk artık kusacaktı. Demem o ki ben sütümü bilmesem,yeni doğum yaptığım zamanki gibi tecrübesiz ve bilgisiz olsam eyvah 30cc çıktı sütüm az der strese girerdim. Stres zaten süte başlıca etki…