BusraNur01 turangulu 14+1 de doktorum kıza benzetti 15+1 de kesin kız dedi ama sonradan değişen cinsiyet postlarını okudukça detaylıda emin olmak istiyorum 🥹 Gerçi özel doktorum her seferinde renkli de gösteriyor bakıyor net konuştu ama bilemedim☺️
turangulu Kubraaa04 bizede üç çizgi var ama tam gostermıyor dedi çok uğraştı ama bacaklarını kapattı hep🥹🥰
turangulu Mlsaa99 hayırlısı olsun ikiside yok ama insan bilmek istiyor artık karnımı severken kızım veya oğlum diyerek sevmek istiyorum 🥹🥰😍🐣
zerana BabyPelargos benim doktorlarımın ikisi de kendi tercihim olarak tüp bebek uzmanıydı. Yanılmıyorsam cihazları daha gelişkin ve 20+ yıl uzman olduklarından daha tecrübeliler.
Mlsaa99 turangulu evet insanin ici icine sigmiyor o zamanlar bir an once ogrenmek istiyor rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat olsun yeterki
turangulu Nesonunbeybi ultrason görüntüsünden anlaşılıyor mu peki 😍sağlıkla kucağınıza alın bende yaptıracaktım ama 16 hafta olunca dedim gerek yok birazcık sabredelim ama göstermemekte inat