turangulu 16 haftalık olduk teyzeleri ama hala göstermiyor kendini çikolata da yiyorum gitmeden ama göstermemekte inat etti kaçıncı haftalarda öğrendiniz😍😍
myangelson turangulu 14 de göstermedi erkek diye düşündü doktor , 16 da farklı doktor pipi gösterdi ama cihaz kötü kesin düşünmeyin dedi 😅 19+5 de detayliya gidecegim o zaman kesinleşir herhalde 😅
turangulu O kadar hevesle gidiyoruz doktorumuz 20 dk boyunca uğraştı ama kapatıyor bacağını bacak bacak üstüne atıyor şov yapıyor😂 birde 3 çizgi var dedi doktor ama çıkıntıya bakmak istedim kapatıyor dedi
zerana turangulu uyuyosun uyanıyosun çat diye tanımadığın bir Müslüman sana dua etmiş. Bu nasıl güzel bir sabah. Siz de sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🤗
Kubraaa04 Haftada kız diye tahmin ediyorum dedi 15. Haftada pembişleri almaya başlayabilirsiniz dedi🥰
turangulu Kubraaa04 bizede üç çizgi var ama tam gostermıyor dedi çok uğraştı ama bacaklarını kapattı hep🥹🥰
Mommywolf İlk gebeliğimde 16. Haftada şak diye pipiyi gördük 🤣🤣 doktorum ultrason cihazını koyar koymaz erkek demişti 😂 şuan ikinci gebeliğim cinsiyeti öğretmeye çok var bakalım ne zaman öğreniriz 😁🥰