Daisyy000 islekn1_ Gebeliğimin başlarında 1 tüm ananas yedim. Hamileliğim boyunca da hurma yedim. Hiçbir problem yaşamadım
Seyma1023 Kızlar bişey sormak istiyorum 3 haftalık hamileyim ve kahverengi akıntı gelmesi normal mi lütfen bilgilendirir misin beni 🥹
Duygu23senlllll Seyma1023 3 haftalık hamilelik yok ki bebeğim daha reglin bile geçmemiştir test mi yaptın
Seyma1023 Duygu23senlllll doktora gittim kan testi yaptık hamilesin 3 hafta 5 günlük dedi gebelik testi yaptım pozitif çıktı
KurabiyeninAnnesi123 islekn1_ bende ara ara yiyorm cok sık olmadgi sürece sorun olmaz 31 hafftaligm cook da severim
Duygu23senlllll Seyma1023 beta takibi yaptın mı iki katı arttı mı yerleşme kanaması da olabilir kırmızıya dönmediği süreci problem yok ağrın varmı peki bel yada kasık
busrax_ Seyma1023 yerleşme kanamasıdır belki. doktora sormak gerekir. çok erken öğrenmişsiniz kese göründü mü?
Seyma1023 Duygu23senlllll doktorum 10 gün sonra tekrar gel dedi kontrolleri yapacağız dedi sadece mide yanmam ve alt karın ağrım var oda çok şiddetli değil
Seherkarakoc Seyma1023 kanama şeklinde mi yoksa akıntı leke şeklinde mi ? Benimde 6.haftada uçak ufak lekelenme şeklinde sadece peçeteye silindiginde belli olan lekelenme oldu büyük ihtimalle yerleşme kanamasidir
Duygu23senlllll Seyma1023 yerleşme kanamasıdır canım muhtemelen icini ferah tut kahverengi lekelenmeyi normal görüyor doktorlar ama kırmzıya dönerse çoğalırsa mutlaka hastaneye git
Seyma1023 busrax_ kese hiç gözükmüyordu kan testi verince öğrendik 10 gün sonra tekrar gel dedi pazartesi günü gideceğim
Helloyaa Seyma1023 bende üç haftalıkken öğrendim, 6 haftalıkken kalp atışını dinlemislerdi üç haftalık gebelik diye bişey var yani
Duygu23senlllll Helloyaa bende reglime 6 gün kala öğrendim demek istediğim çok düşük bi değerle öğreniliyor ve bebek oluşmuyor zaten o haftada
Seyma1023 Duygu23senlllll benim reglim 20 gün gecikmişti test yapmadan direk doktora gittim öyle öğrendim 3 haftalık olduğunu
Helloyaa Seyma1023 evet o haftalarda olmuştu yerleşme kanaması iki günde geçti zaten kontrolünüze de az kalmış zaten sorarsınız, inşallah hayırla tamamlanır :))
Htc3424 islekn1_ Ben iki dilim ananas yemiştim ilk günlerde hatta ağır koliler taşımıştım kahvenin sigaranın dibine vurmuştum tabi bunlar gebeliği bilmeden önceydi. içini ferah tut bebek seni seçmiş bir kere korkma o kadar kolay değil seni bırakması💕