sukran_kyaa Kızlar selam ilk doğumum sezeryan oldu fakat ölü doğum yaptım 30. Haftada şu an 26+5 günlük gebeyim ilk sezeryanda 40. Haftaya kadar bekliyorlar diye biliyorum ikinci sezeryan daha mı erken oluyo ona göre hazırlığımı yapıp bitirmek istiyorum
Z58mz sukran_kyaa Sanki ben yazmışım gibi yaşadığımız her şey aynı nerdeyse. Şu an ben de 26 haftalık hamileyim. Ama 40 beklenmiyor diye biliyorum 38-39 arası olması lazım
Hiratuba sukran_kyaa beklemiyorlar canım sezeryan olacaksa 38 hafta içinde oluyor 39 u bile beklemiyorlar . Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Son haftalar sık sık kontrole gitmeyi unutmayın lütfen 🩵
sukran_kyaa 2mnnosanne123 inşallah ya 40 kadar beklersem kötü olur bide iki hamileligim arasında çok yok
ozlemozlem66 sukran_kyaa bende maalesef bebeğimi 6ay olacak kaybedeli, korkuyorum sezer yandan dolayı hamile kalmaya dikişler vs
sukran_kyaa ozlemozlem66 bende korkuyordum hala da korkuyorum ama öbür türlü çok eksik hissediyordum neden çocuğum yanımda değil gibisinden psikolojikmen şu an teselli oluyorum daha iyi hissediyorum ama bir açıdan da gün geçtikçe daha çok korkuyorum ya buna da bisey olursa diye
Sila_aylin66 Bende ikinci sezeryan için hemşireme sormuştum su gelme durumu sancı falan olmazsa 38 39 bekleniyor dedi
Sila_aylin66 sukran_kyaa beni de 38 de alır diye düşünüyorum yoksa bayrama denk geliyor diğer haftaların
ozlemozlem66 sukran_kyaa sezeryanla oldu ya doğum dikişler vs çok korkutuyor, bir de gerçekten insan yerini doldurmak istiyor