ilayyydaaaa-
Sağlık ocağında yapılan rutin testler değiller anestezi almanızda bir engel var mı diye kan pıhtılaşma süresine falan bakılan testeler var kapsamlı testeler istiyorlar yarın benimde planlı sezaryenle doğumum var bı hafta önce benden de istendi

ilayyydaaaa- rutın test degıller ayrıca amelıyat ıcın verılen para ıcınde dahıl bu testler herhangi bır ücret alınmıyor. Kan verılecek edılecek anestezi ıle görüşülecek çünkü doğumda ona göre ayarlama olacak allah korusun içtıgınız ağrı kesıcıyı bıle planlıyorlar sorun yaşamamak adına ilk doğumum acildi yıne ona ragmen aynı gün kan almadan doğuma alınmadım, Serklaj oldum kan ve anestezi ıle görüşme yapıldı sadece bu masraflar ameliyat parası ıcınde ekstra olmuyor

ilayyydaaaa- hayır ama şöyle benım sıgortam sadece iş yerıyle ılgılı olandan vardı doğum sezeryan o dönem 10 bın idi tahlıller de dahıl. 3-4 ay önce Serklaj oldum Serklaj 37 bındi kan tahlıller ıcınde yanı bı amelıyatta ne yapılacaksa yatış verilecek ılaclar muayneler kan ve ıdrar tahlıllerı anestezı ıle gorusmej o amelıyatın ıcındedır

SMB
      Sezeryan öncesi isteniyor normal doğum ile ilgili bilgim yok

• SMB bunu beğendi.