Betamom AnayimBenAna_ ay ay ayyy bende onu mu yapsammm. Yumurtalı ıspanak ya da ıspanak graten yapayım diyordum canım cekti ama şindi onudaaa😍
Balbebek012 _mucizem_ lahmacun ayran 😁😁😁 eşim dışardan söyleyecek acıkınca söyle dedi kızım da ben de bayılıyoruz lahmacuna
_mucizem_ Balbebek012 oh afiyet olsun ☺️ Biz de 3 4 hafta üst üste lahmacun yedik haftada 1 mide bulantılarım vardı yapamadım yemek çünkü 🙈 O dönem lahmacundan tiksindim resmen 😂🙈
Tontonunannesi Balbebek012 nerden yiyorsunuz lahmacunu ben ne zaman yesem ishal oluyorum ve saatlerce kursağıma geliyor hamilelikten önce de öyleydi
Balbebek012 _mucizem_ evet ya üst üste yiyince de tiksiniyor insan ben en başta turşu çok yedim şimdi turşu görmek bile istemiyorum aşırı tiksindim çok severdim oysa 😅 bu aralar kocamı bile ekmek arası yapıp yiyebilir ı’m ahahaha her şeyi ekmek arası yapıyorum
_mucizem_ Balbebek012 kaç haftalıksınız şu an? ☺️ Ben de oğluma hamileyken kavanoz kavanoz turşu yemiştim 🙈 bu hamileliğimde daha çok tatlı şeyler istedi canım ☺️
ASE6154 _mucizem_ valla küçük kızımın gaz ve diş sancıları tuttu bugün kahvaltı yaparız yüksek ihtimal
AnayimBenAna_ Betamom yumurtalı sütlü böyle kızatrtınca müthiş oluyor 🤭🌸 bende birkaç gün sonra yaparım