_mucizem_ Kızlar yemek yapmaktan bıktım 😂 aklıma artık bi şey de gelmiyor açıkçası 🙈 eskiden haftalık liste yapardım rahat olurdu ama şimdi hamileyim uymak zor geliyor 😂 Akşama neler yaptınız fikir olsun bana da ☺️
AnayimBenAna_ _mucizem_ dışarı çıkacağım tam yemek yapacaktım eşim uğraşma dışarda yeriz dedi arayıp. Bugün yemek derdim yok. 🌸
Alpmom__ _mucizem_ Dışardan lahmacun söyliycem . Kışlıklarla uğraşcam bugün mutfağa girmek bile istemiyorum 😅😅
_mucizem_ Alpmom__ ben de bu gün derinlemesine olmasa da bi temizlik yaptım yoruldum gerçekten dışarı yemeğinden de bıktım açıkçası 🙈 bi ara bulantı dönemimde çok yedik dışarıdan 😄
EgeF35 selencinaar afiyet olsun , fasulye corbasi dedigiiniz ne tur bir yemek fasulye olarak corba hic duymadim 🤗 birde ne guzel herkes yemek yapip yiyebiliyor yemek yemegi ozledim herseye hasretim of 😥
AnayimBenAna_ _mucizem_ benimde 😂 ne yesem diye düşünüyorum şuan mekan araştırıyorum geçen hafta bir yere gittik hiç beğenmedik mesela 🤦🏼♀️
_mucizem_ AnayimBenAna_ bence de önden araştırma yapın şansa bırakmayın 😂 hayal kırıklığı oluyor gerçekten bir de o kadar para ödüyoruz günah 🙈
AnayimBenAna_ Hcrn87 bende şimdi öğlenlik beşamelli brokoli karnabahar yaptım kendime yoğurtla yiyeceğim🤭🌸
AnayimBenAna_ _mucizem_ ay vallahi öyle.. gittiğimiz yer çok doluydu onun yakınında bir yer deneyelim dedik demez olaydık :)