Mimoxacice Bigsecret3 ovulasyonla takip yapıyor muydun suan yapınca pik çıkıyor mu bunu çok merak ediyorum hemen baslarda nasıl cıkıyor acaba
Bigsecret3 Mimoxacice yani ben bu ay ovulasyon takibi ile kaldım bilmiyorum yine tabii ki de Rabbimin işi ama şuan elimde ovülasyon testi olmadığı için şuan ne çıkar bilmiyorum
Mimoxacice Ebru567- umarım vardır🌼 12. Gün de öğrenmisler bak sende erken gebelik testi dene. Bende de kasık ağrısı oldu catlamada inşallah tutunur.
Ebru567- Mimoxacice yarın sabah yapicam allahim inşallah tutunmustur ilk idrarla yapıyım dedim 17 tam adet günü sabah uyanınca yaparım ya Allah bismillah
Mimoxacice Bigsecret3 anladım bende su ilk öğrendiğin zamanlarda herkeste pik mi oluyor illa bunu merak ediyordum tamamdır teşekkür ederim
Dilancck Mimoxacice Mimoxacice benm 4 ekim yumrtlama oldu ve dger gun haff koyulk vardi ama 6 ekimde silik oldu ve catlmsti ben son iki haftadr usuttgm icn mide bulnti kusma zaten vardi kasik agrisi batma hafif olyr ara ara ve kabizlk basladi ben zaten byle suphelndm o yuzden bugun yapaym dedm testi ve göğüslerim agryor
busrax_ Dilancck hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. Bende 7-8 ekimde yumurtlama ve çatlama gördüm bugün çatlama üstünden 7 gün geçti test yaptım maalesef negatif çıktı. İnşallah pozitife döner
Mommyarzu Kizlar ovulasyon testimi gisterecegim ama baslik acamadim gorselde ekleyemiyorum ekleye basinca web adresi cikiyor yardimci olurmusunuz yuklememe ve yorumlarinizi istiyorum sonrasında