Mimoxacice Ovulasyon ile takip edenler, çatlamadan kaç gün sonra pozitifi gördünüz? Döllenme olursa hissediliyor mu belirtileriniz oldu mu?
Bigsecret3 Mimoxacice 12 diyorlar genelde 14 de olabilir ama 17 kesindir diye düşünüyorum yanlış değilsem ben 13 gün öğrendim yani bu dönem 2 yumurtlama geçirdim büyük ihtimalle iki de tuttu ilkte 12 ve 14 de yaptım negatifti
Ebru567- Mimoxacice bende 4 ekim çatlama gördüm öğünü değerlendirdim ama yarın bat yarın 17 Sidney sabah ilk idrarla erken gebelik yapicam 12 13 gün olucak yani ama ovu testi yapiyorum 16 gün akşam çok silikti catladigi gün yani baktım son günlerde gene kızarıyor sebebi anlamadım  
Mimoxacice Mimoxacice Bigsecret3 baktım şimdi görmüşsün sağlıcakla kucağına al inşallah çok sevindim 💖 ben bu ay takviye edici gıdaya basladım pcos vardı. 12 gün oldu ilaca baslayalı en son 9 eylülde regl olmuştum. Sanırım ilaçlar yeni etki gösterdi ve adet zamanıma yakın yumurtam gelişti şuan çatlama yasadım umarım tutunur bende güzel haberler alırım.
Mimoxacice Mimoxacice adetim gecikince bende acaba mı dedim ama innovitada çok silik bişey gordum gibi geldi sonra ds sağlık diye bir kaset testle yaptım hiç bişey cıkmadı sanırım yok suan olur ve tutunur inşallah. Tekrar tebrik ederim gözün aydın🌸
Bigsecret3 Mimoxacice inşallah h canım Rabbim gönlüne göre versin Allah’ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ebru567- Mimoxacice amin inşallah ya nasip rabbim ol derse olur hepimiz güzel sonuçlar aliriz inşallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza aliriz
Mimoxacice Ebru567- bende de sol kasık ağrısı oldu pik gördüğüm gün ve sonrası. Umutluyum inşallah tutunur 🙏🏻
Mimoxacice Dilancck umarım 12-14 gün sonra bende güzel haberler veririm. Nasıl belirtileriniz oldu o süreçte. Hemen çatlama günü vs farkettiğiniz hissettiğiniz şeyler nelerdi
Betulceeblog Dilancck Merhaba geçen günler ovulasyon testlerinizi paylaşmıştınız acaba çatlamanın kaçıncı gününde testte gördünüz ? Evde yaptığınız testten bahsediyorum kanda değil
Ebru567- Mimoxacice çatlama 4 ekimdi öğünü değerlendirdim bugün 12 gün ama bat 17 yarın sabah erken gebelik yaparım diye düşündüm inşallah sağlıkla hayırlısıyla tutunmustur cstlamadan sonraki günlerde karın ağrısı oldu hele akşam yemeklerinden sonra daha çok oldu arada karnımda pit pit atma oluyor bilemiyorum ama belirtiye yoruyorum ben aylardır çekiyorum belirti neredeyse tüm belirtileri bu ay ilk defa ovu takibi yaptım tek gün çatlama degerlendirdik
Dilancck Mimoxacice Mimoxacice benm 4 ekim yumrtlama oldu ve dger gun haff koyulk vardi ama 6 ekimde silik oldu ve catlmsti ben son iki haftadr usuttgm icn mide bulnti kusma zaten vardi kasik agrisi batma hafif olyr ara ara ve kabizlk basladi ben zaten byle suphelndm o yuzden bugun yapaym dedm testi ve göğüslerim agryor
Mimoxacice Bigsecret3 ovulasyonla takip yapıyor muydun suan yapınca pik çıkıyor mu bunu çok merak ediyorum hemen baslarda nasıl cıkıyor acaba
Mimoxacice Ebru567- umarım vardır🌼 12. Gün de öğrenmisler bak sende erken gebelik testi dene. Bende de kasık ağrısı oldu catlamada inşallah tutunur.