Hatice5258 annee_adaayii valizlerinizi en yakın zamanda hazırlamanızı tavsiye ederim 34 haftada çantamı hazırladım 35+3 De doğumum oldu son güne bırakmayın çok zor oluyor
Svdakdmr Hatice5258 Normal doğum mu sezeryan mı oldu bende şuan 35 haftayım çokta iyi değilim 🤦♀️artık nefes alamıyorum hareket edemıyorum rüyalarıma bile giriyor doğum başlıyor diye 😂
Ruyagibi1 Hayalimmm42 doktor ne dedi bu konuda valla ben de bilmiyorum ben doktor konusunda çok sıkıntı yaşıyorum tatile gitti diğer doktorlar da muayeneye kabul etmiyor ilk kızım 37+3 te doğmuştu bunun gelmeye pek niyeti yok gibi halbuki aralarında pek bir şey de yok
Hayalimmm42 Ruyagibi1 bana 41 e kadar yolumuz var dedi bekliyorum bende belimde ve kasıklarımda agrı oluyor ama sonra devam etmıyor ara ara giriyor regl agrısı gibi
Sunshine48 Hacerebrar biz başladık çoktan ama tabi yavaş yavaş alınca hala bitmedi işte oydu buydu ıvırdı zıvırdı derken anca ama kaz kaldı diyebiliriz 💖 herşeyden alırken abartmadan almaya çalıştık olması gerektiği kadar bu şekilde ilerledim liste yaptım öncelikle büyük küçük tüm ihtiyaçları anne ihtiyaçları dahil aldıkça üzerini çizdim bu sayede daha rahat oldu almadığım şeyler neler vs💖
Hacerebrar Sunshine48 ben ne alacağımı hiç bilmiyorum çok ufak tefek ıvır zıvır çok var bilmiyorum bi yerden başlicam artık
Merve-metin annee_adaayii yarın tam 22 haftalık olacaz ❤️kıyafet alışverişi bitti bir tek büyük eşyaları kaldı bebek arabasıydı beşiğiydi onları da önümüzdeki ay alacam ben çalıştığım için tek bir gün iznim var o yüzden 28.haftamda ağırlaşmadan eşyalarını yıkayıp ütüleyip kaldırmayı düşünüyorum hastane çantamı da o zaman hazırlayacam hazır kenarda bulunsun hem çalışıp hem ağırlaşınca yapması daha zor olur diğer türlü
Tugba9106 36+4 olduk .herşeyim hazır Temizlik yapıldı ve hala batmasin diye hep derler toplarım tezmilerim sürekli . Çantam hazır arabada bekliyor .çantamın içine koyduklarımı saysam bitmez😃 hepsi ayri ayrı hurçlara koydum ki karişmasın daha düzenli oluyor hemde. 🤲🥰 Buzluk hazırlı bir kısmını yaptım . Sezeryan doğum olacak 3. Bebeğim geliyor doktorum gün verecek insallah bu hafta🤲 .
Hatice5258 Yasemin12344 evet kaldı ama premature bebek olarak gecmedi 15 gun ileri gittiginden kilosu iyiydi cigerleri gelismemis ondan yatirdilar yatisdayken sarilik baslamis. Onun jcjn de yatirdilar rahat 10 gun kuvezde kaldi
isimsizdir Ebru_xy ilk gebelikse geç hisedebilirsin ben ilk gebeligimde geç hissettim şuan ikinci gebelik 12 haftalık kipirdamalar hisetim 16 da net tekmelerini hissetim şuan 20.hafta çok iyi dönmesini tekmesini hissediyorum
B1merve annee_adaayii 40+3 olduk hazırlık, temizlik hersey tamam nazlı kızımın gelmesini bekliyoruz ama hiç gelesi yok🙄
myangelson annee_adaayii 18+0 haftaligiz bugün 🧡 hiçbir şey yapmadım erken benim için 😊 sağlıkla kucaklarimiza alalım 🤲🏻
Wg12 annee_adaayii ben 35. Haftadaym Hastane çantam hazır evide Zaten günlük temizliyorum Buzluk hazırlığı yapmadm buzluktan Alıp bişeyler yapacagimi hic zannetmiyorum 😁
Missgod 38+4 deyim herşey hazır temizlik yapıldı.Öyle dolaba yiyecek ikramlık vs yapıp koymadım.Önemli olan benim sağlığım ve bebişim yemek ve ikramlığı hiç düşünmedim 😀😀.Tek yolunu gözlediğim oğlum ama gram gelme belirtisi yok
Busr95 Missgod Uf bende aynıyım hiç belirti yok neden acaba benimle aynı tarihte olanlar doğurdu neye bağlı bu durum acaba
Kbraaa19999 annee_adaayii 25+3 haftadayız 2. Gebeligim ilk oglumdan kalan kiyafetler vardı onları yıkadim besigi puseti var bir paket 1 numara bez aldım sadece kasım sonu gibi insallah baslıycaz bakalım 🥰
Dicle06 annee_adaayii 36 haftalığım evi yeni taşıdığımız için her yer temiz yine som hafta genel temizlik yapıcam hastane çantam hazır sadece valize koyacağım buzluk hazırlığı da öyle yapmadım kayınvalidem kalacak bir süre yanımda çünkü 13 aylık bir bebeğim daha var ben tek başıma ilgilenemem diye yemeklerimizi o yapacak sağolsun öyle yani
Ebru_xy isimsizdir Evet yaa ilk gebeliğim ister istemez endişe ediyorum neden hissetmiyorum die arada birde karnım sertlesiyor yaa
Fulyalife annee_adaayii yarın itibariyle 39 oluyoruz valiz haftalardır hazır temizlik yapıldı ama doğuma kadar bidaha kirlenecek gibi çünkü geleceği yok bizim oğlanın 😅
isimsizdir Ebru_xy sertleşmesi sanırım bebeğin dönmesi falan oda olabilir bende de oluyor ilk gebelikte kızımı ben 24 haftalıkken net tekmesini hisetmistim endişe etme Çikolata ye soluna uzan sesiz odada bak kıpırdamasını hissedersin yengem bana demişti denemiştim işe yaramıştı sende dene
Hatice5258 Ebru_xy karninizin sertleşmesi bebek kendini doğuma hazırlıyor demek oluyor doktorum bana öyle dedi doğumumdan 1 ay öncesinden başlamıştı benim sertleşmesi 1 ayın sonunda doğumum gerceklesti
Okuyanannem Bende 32 haftalığım haftaya valiz hazırlığına , kasımın ilk haftası temizliğe başlayacağım burada havalar henüz soğumadı çünkü , doğumda aralığın 15 gibi felan bakalım
Yefeannesi 35+3 ve hiç bi hazırlığımı yapmadım bir gün güç gelirse yapacağım 😂 2. Oğlum olacak o yüzden evde boş olamamaktan kaynaklı erteleyip duruyorum. Oğlum 2 yaşında