Erkekannisi2 Sna1244 bende test yaptım canım negatif cıktı , ama yemek yemiştim , su içmiştim , arkdsm dıyor yeni yemek yedin cıkmaz dıyor , maydanoz suyu içtim adetim gelsın dye
Melisahmet Sna1244 yok olmuyor ben senelerdir yaparım hep saatler sonra bile bir umut bakarım. Olmayınca kuruma çizgisi bile görmedim
Erkekannisi2 Sna1244 bi bardak içtim canım ilk cocugumdada bilmeden içmiştim , mantat olmustım maydanoz suyu iç demişti içmiştim megersem hamileymişim ozaman, sen ilk bebeginmi olucak olursa
Sna1244 Erkekannisi2 hmm inşAllah birşey olmasın da,evet olursa ilk olucak inşAllah 1,5 yıldır deniyoruz bir sorunda yok ama nasip işte
Sna1244 Erkekannisi2 evet evet herşeye bakıldı eşimşnde sperm testine bakıldı hatta özür dileyerek söylüyorum birlikteliğimiz oldu hemen sabahına sperm testi bakıldı normalde sperm testi için 2 gün geçmesi gerekiyormuş ama ona rağmen çok yüksek ve kaliteli çıktı benim de herşeyim gayet iyi durumda
Sna1244 Valla yarın aile hekimime randevu aldım regl olmazsam beta baktırcam regl olursam şöyle bi bütün kanlarıma baktırırım artım
Erkekannisi2 Sna1244 benimki daha gelmedi maydanoz içtim papatya içtim yine gelmedi daha , test yaptım sabah , kırmızılık c cizgisini es gecti orası beyaz kaldı direk t oldu negatif ama degısık gitti ilk defa , bi olsaydım su çelişki bitseydı ya
Sna1244 Erkekannisi2 gerçekten o belirsizlik daha zor bugün tamamen regl oldum evet üzüldüm ama kafam rahatladı cidden
Sna1244 Ama anlamadığım şey neden testimin biri pozitif diğeri silikti pozitif olan days doctordu hadi ona güvenmeyin yalancı pozitif veriyor diyordu diğeri de prodoctordu onda da silik çıkmıştı