Sna1244 Kızlar sorum başlıkta days doctor erken gebelik testi güvenilirmi acaba hiç yalancı pozitife denk geldiniz mi
Nilaypinar Sna1244 bunu bende merak ediyorum dün gecikmemin 1. Günüydü yaptım silik pozitif gördüm bugün prodoctor alıp yapacağım güvenemedim. Aslında önceki gebeliğimi daysdoctorla öğrenmiştim 😅
Sna1244 Nilaypinar yaa bakalım haber verim ben de sizi bekliyor olacağım hayırlısı olsun hepimiz için ❤️
Sna1244 Bu dün yaptığım prodoctor böyle çok belli belirsizdi belki kuruma çizgisidir diye suya tuttum ama iyice belirginleşti valla bilemedim
Erkekannisi2 Sna1244 canım inşAllah gercektir ben hc sansıma yalancı pozitife denk gelmedim , varsa var yoksa yoktu
Erkekannisi2 Sna1244 bende test yaptım canım negatif cıktı , ama yemek yemiştim , su içmiştim , arkdsm dıyor yeni yemek yedin cıkmaz dıyor , maydanoz suyu içtim adetim gelsın dye
Sna1244 Busrasisman yaa çok yazan olmuş yalancı pozitif verdi falan diye de biraz o yüzden tedirgin oldum
Sna1244 Busrasisman yaa ay bakalım inşallah bugün bat günüm daha gelen giden yok şimdilik bu arada hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏 💖
Sna1244 Melisahmet yaa inşAllah bakalım normalde bugün bat günüm olmadım da daha ama çok şiddetli karın ağrım var inşAllah olmam diyim