cihandurumerve Suliss76 hap çok güvenli değil hapa rağmen gebelik olabiliyor diye okudum önceki postlarda. Ama iğne ile ilgili bilgisi olan var mı inşallah birileri çıkar
Feyzanurguc cihandurumerve ertesi gün hapını 1 yılda en fazla 2 defa kullanabilirsin bi anda hormon yüklediği için vücuda her kullanımda etkisi azalıyor pek güvenmemek lazım
Buse00 cihandurumerve ablam iğne kullanıyordu kullandıgı süre boyunca hiç gebe kalma durumu olmadı bebek düşündüğünde de iğneyi bıraktı sorunsuz hamilelik yaşamıştı bence güvenilir
cihandurumerve Buse00 iğne 2 gün önce olan ilişki için koruyuculuk içeriyor mu? Yani doğum kontrol iğnesinden bahsetmiyorum, ertesi gün hapıyla aynı mantıkla olan bir iğne var mı bildiğiniz
Baby_B cihandurumerve yeni evlendigimde kullanmistim Yasmin dogum kontrol hapini Gebeligi engelliyor,yan etkisi var Yan etkilerinden dolayi belli bi sure sonra birakmistim Igne daha iyi diyorlar
cihandurumerve Baby_B teşekkür ederim cevap için. Bahsettiğim şey doğum kontrol iğnesi değil, ertesi gün hapıyla aynı mantıkla olan 2 gün önce ki ilişki için iğne var mı bilgi sahibi misiniz
Buse00 cihandurumerve bu iğneler aylık olarak yapılıyor yanlış bilmiyorsam reglin 2. Veya 3. Günü yapılıyor