basakc36 Selam kızlar sütüm çok az geliyor sıktıkça oda. Bebek hemşiresi o bebeğe yeter dedi ama ben sağmak istiyorum. Kaç dakika sağıyorsunuz bi memenizi. Sağdıkça sütüm artar mı.Böyle olup sütü zamanla çoğalan var mı
Aylaa123 basakc36 bebek emdikçe süt kanalları açılır zaten midesi 5 ml alıyor damla bişe gelse yeter bol su içip duşta masaj yapın bilinçsin pompa kullanımı sütte tazik oluşturuyor bilginiz olsun doktor ve ebe tavsiyesi bu şekilde . yeter demişler zaten size
Badehandekuzey basakc36 sağmakla çoğalmaz bol bol emzirerek çoğalır ve bol su tüketerek. Lohusayken 20 kg verdim ve mama hiç kullanmadım tavsiyem saat başı emzir ve 3 lt su iç. Zaten o içtiğin su seni şişirecek fazla yemek yemezsin. Bende kuru incir ve petibör bisküvi işe yaramıştı biraz daha etkiliydi
basakc36 Aylaa123 inşallah canım hemşirede öyle dedi aslında damla bile yeter ona diye ama işte ilk bebek olunca çoğu şeyi bilemiyor insan
basakc36 Badehandekuzey emziriyorum aslında bugün baya ağladı gazı mı var yoksa aç mı anlayamadım. Memeyi alıyor doyunca bırakıyor. Aç olsa hiç bırakmaz diye düşünüyorum