Nakskdkdkd Werwik Allah anali babali buyutsun umarim benim de guzel gecer ve normal olur 🙏 o ikinma hissini nasil bastirdiniz ?
Werwik Nakskdkdkd gerçekten doğru nefes. Ebelerin dediğini yapmak. Arada yanlış nefes aldığımda bastıramıyordum ama doğruya geçince hemen geçiyordu
Sara_bebek Werwik sizin adiniza çok sevindim boyle pozitiv normal dogum hikayelerini okudukca cok hevesleniyorum ilk cocugum sezeryanla oldu 1 yil 8 ay sonra yeniden hamile kaldim acaba normal doğura bilirmiyim diye dusunuyorum kendi doktorum olumlu yanaşmiyor ve kabulde etmiyor cok riskli olacagini soyluyor
Werwik Sara_bebek doğum sabahı doktora gittiğimde benden önce ssvd yaptığını söylemişti. Ben de artık 40 hafta olunca kesin sezaryen olurum diye sordum “bari 2.doğumum normal olsun kaç sene ara vermem gerekiyor?” Dedim doktor güldü düşünceme. Ama benim doktorumum 17 ay arayla normal doğum yapan hastası varmış o günki hasta da 24 ay dedi
Nus_12 Werwik maşallah kesisiz dikişsiz maşallah ama o kesi dikiş vajina darlığı genişliği ile alakalı bncee ben doğumdan önce muaynemde başka doktor dar demişti devlette normal digurdum yirmi mı kırkmi ne dikişim oldu makata kadar yırtılmış dedi çocuk bastrmayla çıktı ikinmamla çıkmadı hiç
hande0104 Werwik maşallah çok güzel bir doğum olmuş , Allah evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏼☺️ bizlere de böyle güzel, sağlıklı ve kolay doğumlar nasip olsun❤️
Mihriban_arsln21 Werwik bende 39 haftaya giriyorum okurken içim çok rahatladı ilk gebeliğim ve o kadar kötü anlatımlara karşı bu yazdıklarınız için çok teşekkür ederim 🤗🌸
Werwik Melove doğum gece saat 2 de oldu doktorum öğlen çıkabilirsin dedi ama ben gelen giden hastaneye gelsin diye istedim 1 gece kalayım dedim. Ama hiç yatmadım hep ayaktaydım çok şükür. Gelenler sen lohusasın bari yalandan yat nazar değmesin diye kızdılar
Werwik ZO_Zeynep9098 30 a kadar pilatese gittim haftada 2, sonra bıraktım. 36 ya kadar çalıştım işten ayrılmadım öğle aralarında hafif yürüyüş yaptım başka bişey yapmadım. Ama 35 sonrası evde pilates topuyla zıpladım
Werwik Melk-95 Melk-95 doktorunuzun bekletmesi bence bebek için sağlıklı bir hareket. Ben de bir an önce doğsun artık diyordum ama yine de 40 da doğunca dedim ki dışarda büyümesi gereken zamanı içerde büyüdü 🥰😄
Werwik Oksuruksurubu 30 a kadar haftada 2 pilates yaptım ama yürüyüş hiç yapmadım. Yani çalışırken öğle araları biraz yürüdüm ama sallanarak hava almak için gibi
Werwik Sdtkrhn çok ödemlenme sorunu haricinde olmadı. Ayaklarım o kadar kiloyu taşıyamadı 😄 ama çok şükür şekerim falan çıkmadı. Ve aktif bir iş hayatım var diş hekimiyim o da yarı spor gibi oluyor bence