CerkesMaria Kızlar 5*4 gunluk hamıleyım hıc belırtı yok normal mi ilk gunler bıraz belım agrıdı o kadar ne mıdem bulandı ne gogsum acıdı sadece ara ara rahımde kasık da sancı oluyor
Hediye42 CerkesMaria ah canım bende de öyle olmuştu her belirtiyi yasadim sonra sonuna kadar hala yasiyorum 18+4 🙆
Merve_kucuk CerkesMaria 5*4 gunluk hamıleyım Bende son adete göre 5+3 Son regl ne zaman benim ki 8 eylül, gecikmenin 8.günü kan verdim 1308 çıktı. 25 ekim randevum var
Gozdenur1334 CerkesMaria bende 5+4 üm bende de belirti yok heralde sonradan başlıyor veya bazıları hiç belirti yaşamadan hamilelik geçiriyor iyiye yoralım her şey yolundadır umarım 🙏
gayesblog CerkesMaria öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz🌸 Belirtinizin olmaması normal. Her gebelik kendine özeldir. Bunu hamilelik süreci boyunca aklınızdan çıkarmayın derim. Başkalarıyla kıyaslama yapmayın. Strese girer etkilenirsiniz💞
mucizegebee Aynı haftadayken bende bu postun aynısını paylaşmıştım😁 şuanda 8 haftalığım tüm saydığın belirtileri 15 gündür yaşıyorum, bebek çok küçük olduğu için belirti yaşamaman çok normal
CerkesMaria mucizegebee bırde pazartesı gıttıgımde kese bıraz ufak dedı ınsan korkuyor acaba problem mı var dıye
Kirazuyar Daha çok erken canım. Ve her vücutta farklı seyrediyor gebelik. Ben 5. Ayimin içerisindeyim bebeğimin hareketlerini yeni yeni hissediyorum mesela. Üstelik bulantı kusma as erme gibi durumlarda hiç yaşamadım. Endişe etmene gerek yok yani yanlız değilsin 😁
CerkesMaria Kirazuyar Kirazuyar bunu duymak ıyı hıssettırdı ınsallah kalp atısını duyarım doktor kese bıraz ufak demıstı pazartesı
mucizegebee @CerkesMaria banada aynısını söylemişti sonrasında herşey normale döndü şükür sizinde öyle olur inşallah morelinizi yüksek tutun
CerkesMaria Gozdenur1334 korkuyorum 1 kere kaybettım uc gun once trafık kazası gecırdım arabam pert oldu doktora gıttım kese duruyordu ama ufak dedı duphaston ıle corasprın kullanıyorum basından berı kazadan 1 gun sonra kahverengi leke geldı doktor asprını kestı bır daha gelmedı aklım hep bebekte ıyı mı dıye
Gozdenur1334 CerkesMaria benim de geçmiş kayıplarım var üzülme inşallah bu sağlıkla devam eder korkudan kanama yaşamış olabilirsin kanama olunca corasprini kesiyorlar genelde duphastonu bilmiyorum be için kullanıyorlar ama progestan falan kullanıyorum ben inşallah iyidir kalbini ferah tut. Ben henüz kese görmeye de gitmedim haftaya gideceğim
Merve_kucuk CerkesMaria Benim ki de öyle olur zaman. Hamileliğin ilk zamanları geriden gelme oluyor büyüdükçe son adete göre ayarlıyorlar
emel16 CerkesMaria ilk hamileliğim de öyleydi normal insan nasılsa bende öyleydim teknfarknbenm içimde bi bebek olmasıydı:) ama şimdi aaahhhh şimdi tamamen farklı bi hamilelik geçiriyorum:) farklı olacağını düşünmüştüm ama bu kadar zıt bir hamilelik geçireceğini düşünmemiştim:):)