aysu2015 Gozdebicer bende 7 kilo aldım sizce normal mii sanki çok almışım gibi hissediyorum ve herkes asıl bundan snra daha fazla alırsın diyoo daa ??
Gozdebicer Cevremdekilee normal diyor ama bence ilk uc ay uc kilo aldim ben o kadar almamam lazimdi aynen son aylarda cok aliniyormus bende kendimi kotu hissediyorum basenlerm kocaman oldu 😞 su saatten sonra yapacak bisey yok hamuru azaltmanin disinda
aysu2015 Gozdebicer benimde basenim büyüdü sizinde kız mi bebeğinz kız bebekte öyle oluyormuş bnde ilk aylarda çok almadım 2 3 kilo falan 1 buçuk ayda daa 4 kilo falan aldım inşallah doğumdan sonra veririz ben günde en az yarım saat yürüyüş yapıyorum
Gozdebicer Pilates yapiyorum evde belki sikilasmama yardimci olur diye dogumdan sonra is bize dusecek bebislerimiz saglikla dogsunda insallah kilolari veririz dogum sonrasi
aysu2015 Irmakdkm hmm ben tam 24 haftaligim 7 kilo smdilik ama iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yemek istiyorum günde en az yarım saat yürüyüşümu yapıyorum
gulse Sekiz kilo aldım bende .Bazen okuyorum da üç dört kilo alanlara hayret ediyorum.Neyse ki benim gibi olanlar varmış 🤰
aysu2015 gulse bende suan yalnız olmadığıma sevindimm bi yandan daa almak iyiymiss kilo almayanlar doğumdan snra bianda şişiyormuss hep öyle diyorlar doğumdan snra emzirdikcee verirmisizz ınsallahh öyle olurr
Sevtap__ gulse 3 kg aldım 😊 Ama şöyle bir durum var başlarda aşırı bulantı kusma yaşadım çok zordu 2 kg verdim o dönemde. Sonra normal kg ma kavuştum. Üzerine 3 kg aldım
aysu2015 EbruKrhn öyle olanlar doğumdan snraa çok kilo alıyormus herkes öyle diyor ama bünyeye göre değişiyor
Ayvehe9 Irmakdkm ilk aylar çok midem bulandı sigaradan sonra içmeye başladım valla ne yalan söyliyim Allah’ın bildiğini kuldan saklayamam